Kaart

Dorpsplein 19

8860 Lendelede Appartement
89 m² wonen
89 m² perceel
€189.000

Op zoek naar uw nieuwe thuis in het hart van Lendelede? Dit lichtrijke en energiezuinige appartement is een uitstekende kans voor iedereen! Gelegen aan het gezellige dorpsplein en voorzien van twee ruime slaapkamers, is het de ideale plek om te settelen.

Binnen treft u een aangename woonkamer aan met toegang tot een sfeervol terras vooraan. De keuken, die weliswaar wat opfrissing kan gebruiken, is zorgvuldig onderhouden en uitgerust met een dubbele spoelbak, gasfornuis met oven, dampkap en koelkast. Aansluitend vindt u een handige was- en voorraadruimte.

De badkamer met douche en een apart toilet vervolledigen de indeling van het appartement. Daarnaast is er een waterontharder aanwezig, wat bijdraagt aan optimaal wooncomfort.

Dit appartement scoort ook uitstekend op vlak van energie en veiligheid, met een EPC-label A en een asbestveilige constructie. Comfort wordt verder verzekerd met centrale verwarming op gas en dubbele beglazing overal in het appartement. In de kelder heeft u ook beschikking tot een extra stockageruimte.

Een ander groot pluspunt is de locatie: nabij allerhande voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien is er een lift aanwezig in het zeer goed onderhouden appartementsgebouw.

Of u nu zoekt naar een solide investering of een plek om zelf te bewonen, dit appartement in Lendelede biedt tal van mogelijkheden.

Voor meer informatie of een bezoek aan deze woning, kunt u contact opnemen met Kimberly via 0470574605. Gedetailleerde informatie over de woning is ook beschikbaar op onze website www.immolietaer.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorpsplein 19 - 8860 Lendelede - Dit appartement te Lendelede is een uitstekende kans voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis. Het is gelegen aan het dorpsplein en beschikt over twee slaapkamers.

Het appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer met een terras vooraan.
De keuken is toe aan een opfrissing maar is zeer netjes onderhouden en voorzien van dubbele spoelbak, gasfornuis met oven, dampkap en koelkast. Aansluiten is een wasplaats/ voorraadruimte.
Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers.

Het appartement beschikt over een badkamer met douche en een apart toilet.
Er is een waterontharder voorzien.

Naast het een EPC met label A is ook het appartement ook asbestveilig.

Kortom, dit appartement in Lendelede is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinig appartement met twee slaapkamers. De locatie is centraal gelegen en het appartementsgebouw is zeer goed onderhouden. .

Het appartement wordt verwarmd met centrale verwarming op gas. Overal is er dubbele beglazing voorzien. In de kelder is er ook een stockageruimte voorzien.

Pluspunten:
- EPC Label A
- Asbestveilig
- Perfect als investering of zelf te wonen
- Lift

Deze woning is gunstig gelegen dicht bij voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Wenst u graag meer informatie over deze woning? U kunt alle gegevens en specificaties vinden op onze website www.immolietaer.be.

Heeft u interesse in meer informatie of een bezoek aan deze woning? Aarzel niet om contact op te nemen met Kimberly via 0470574605.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
89 m2
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
UYM78OWFZ1E7
Makelaar Code
3693397
EPC Waarde
50 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231115-0003040759-RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€189.000 / Immo Lietaer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com