Kaart

3970 Leopoldsburg Appartement Te Koop
108 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit volledig afgewerkte, gloednieuwe appartement op de tweede verdieping van het bouwblok "De Burgerij". Met een oppervlakte van 108m², biedt dit appartement een prachtig uitzicht van voor- tot achterzijde, met aan de ene kant het straatzicht en aan de andere kant de gemeenschappelijke binnentuin.

Het appartement beschikt over een inkomhal en een lichte doorzonkamer met open keuken, compleet met eiland. Er is ook een apart toilet met wastafel. De vloer is afgewerkt met keramische tegels en plinten. Het appartement heeft twee slaapkamers, een aparte dressing of bureau en een badkamer met wastafel en douche. Geniet van de buitenruimte met twee terrassen, één zuidwest gericht (6,3m²) en één oost gericht (3,46m²).

Zonnepanelen zijn inbegrepen waardoor een E-peil lager dan E20 kan worden bereikt, wat betekent dat er de eerste 5 jaar geen KI te betalen is. Het appartement is zeer licht dankzij de grote ramen en heeft ruime slaapkamers. Na schilderwerk is het direct bewoonbaar.

Bij het appartement hoort verplicht de aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en berging, waarvan de prijzen variëren afhankelijk van de grootte. De prijzen voor de autostaanplaatsen liggen tussen €20.500 en €26.000, en voor de bergingen tussen €6.100 en €10.300. Alle genoemde prijzen zijn exclusief kosten zoals BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.burgerhofswinnen.be of bellen naar Janssen en Janssen op 011 199 991.

* * *

DE BURGERIJ B2.03 Volledig afgewerkt, gloednieuw appartement op de 2e verdieping  (108m²) Dit appartement maakt deel uit van het bouwblok " de burgerij" . De 22 appartementen zijn verdeeld over 4 bouwniveaus. De appartementen hebben een volledig doorzicht van de voorzijde tot de gemeenschappelijke binnentuin.
2e VERDIEPING - Inkomhal - Woonkamer: doorzonkamer met aan de ene zijde straatzicht en aan de andere zijde zicht op de mooie, gemeenschappelijke binnentuin. - Open keuken : Ingericht en met eiland - Aparte WC : met wastafel - Diversen: op keramische  tegelvloer en afgewerkt met plinten. - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 - Aparte dressing / bureau - Badkamer: badkamermeubel met wastafel en douche - Terras 1 (6,3m²): zuidwest gericht - Terras 2 (3,46m²) oost gericht
DIVERSEN Zonnepanelen inbegrepen zodat er een E-peil kan behaald worden lager dan E20. Hierdoor is er de 1ste 5 jaar geen KI te betalen Doorzonappartement met veel lichtinval. Ruime slaapkamers Mits nog te schilderen instapklaar
Neem ook een kijkje op www.burgerhofswinnen.be Voor info tel Janssen en Janssen 011 199 991
Bij elk appartement dient verplicht één ondergrondse autostaanplaats en één ondergrondse berging afzonderlijk aangekocht te worden, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van de grootte van de gekozen staanplaats en berging. De verkoopprijzen van de autostaanplaatsen bedragen € 20 500,00 tot € 26 000,00, de prijzen van de bergingen € 6 100,00 tot € 10 300,00. Alle vermelde verkoopprijzen zijn exclusief kosten (o.m. BTW, registratierechten, notariskosten). De basisakte is in opmaak (en omvat normaliter oa de gemeenschappelijke binnenwegen, de gemeenschappelijke delen in het gebouw  en de gemeenschappelijke binnentuin). Sted. inl.: Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.100
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
31P2N9-DHRZG
Makelaar Code
1313613
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€230.100 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com