Home Te Koop Appartement 3010 Leuven
Baron August de Becker Remyplein 35
Kaart

Baron August de Becker Remyplein 35

3010 Leuven Appartement Te Koop
160 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruim gelijkvloers pand in het hart van Leuven? Dit vastgoed, met een oppervlakte van 160 m², ligt aan het gezellige Becker Remyplein en beschikt over aanzienlijke stockage ruimte in de vorm van twee grote kelders (100m2) op souterrain niveau. Sinds 1995 heeft het pand gediend als natuurwinkel, maar stedenbouwkundig gezien is het mogelijk om het om te vormen tot appartemen(en)t. Een absolute meerwaarde van dit pand is de inclusieve privaat genotbare tuin, perfect voor zowel commercieel als residentieel gebruik.

Vanwege zijn ideale ligging vlak bij het station van Leuven en omringd door levendige parken en winkels, geniet het pand van uitstekende bereikbaarheid. Het pand kan zowel via de winkel als via een gemeenschappelijke ingang bereikt worden.

Bent u bezig met een nieuw concept? Dit pand biedt flexibiliteit en kan snel en gemakkelijk gemoduleerd worden naar uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om de handelshuur voort te zetten, uw eigen zaak op te starten met de optie om zelf in het pand te wonen, of geleidelijk het pand inrichten tot een handelszaak met tuin en een appartement. Daarnaast kunt u het pand ook volledig omvormen tot één groot gelijkvloers appartement met tuin of zelfs twee aparte appartementen met tuin.

Interesse gewekt? Neem voor meer informatie en bezoekmogelijkheden contact op via info@century21skyline.be.

* * *

Baron August de Becker Remyplein 35 - 3010 Leuven - Ruim gelijkvloers pand (160 m²) met stock-kelder en tuin. Sinds 1995 handelshuur natuurwinkel, en stedenbouwkundig kan ook appartement. Exclusief privaat genot, gebruik en onderhoud van de tuin. Inclusief op niveau -1 zijn er 2 grote kelders (100m2). Pand zowel te bereiken via winkel of via gemeenschappelijke inkom. Door ligging op Becker Remy plein interessante zowel (commercieel als residentieel.) bereikbaarheid, Vlakbij station Leuven. Wandelparken en winkels vlakbij. Mogelijkheid - indien gewenst - om snel en gemakkelijk te moduleren naar nieuw concept. Volgende opties: 1. Handelshuur verder laten lopen (1450 €/m). 2. Eigen zaak starten al dan niet met de mogelijkheid er zelf te wonen! 3. Inrichten en verhuren van handelszaak met tuin en appartement met tuin. 4. Inrichten tot 1 groot appartement gelijkvloers met tuin 5. Ombouwen tot 2 appartementen met tuin. Voor info en bezoek berichten naar info@century21skyline.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 439.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
YGUGHBIVZVDK
Makelaar Code
445-5869161
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€439.000 / C21 Skyline
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com