Home Te Koop Appartement 3012 Leuven
Panoramalaan 34a
Kaart

Panoramalaan 34a

3012 Leuven Appartement Te Koop
526 m² wonen
806 m² perceel
2 slaapkamers

Unique Properties biedt je de unieke kans om een rustig gelegen, te renoveren appartement met een grote handels- of magazijnruimte in Wilsele Dorp te bemachtigen. Genesteld in een vredige en gezellige buurt, dit gelijkvloers appartement nodigt je uit tot comfort en privacy.

Wat deze woning extra speciaal maakt is de immense polyvalente ruimte van 385m² boven het appartement. Deze ruimte kan dienen voor tal van doeleinden zoals kantoorruimtes, praktijken of zelfs als een toneelruimte. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als opslagruimte, iets wat tegenwoordig vrij schaars is in Leuven.

Met de strategische ligging van dit gebouw zijn het bruisende centrum van Leuven en de E314 makkelijk bereikbaar binnen respectievelijk 8 en 4 minuten.

Ben je geïnteresseerd in deze woning vol potentieel? Neem dan contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of bel naar 0478.50.50.58. Vergeet zeker niet om alle documenten en attesten van de woning te bekijken op onze website www.unique-properties.be!

In termen van stedenbouwkundige informatie, is er een omgevingsvergunning afgeleverd voor stedenbouwkundige handelingen. De woning is deels bestemd als woongebied en deels als ambachtszone. Er is geen vergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd en er ligt geen dagvaarding of herstelvordering voor. Tenslotte is de EPC-label van het appartement F en van het magazijn E, wat betekent dat ze binnen 5 jaar gerenoveerd moeten worden. De woning is niet-asbestveilig en heeft een P- en G-score van A.

* * *

Panoramalaan 34a - 3012 Leuven - Unique Properties verkoopt deze zeer rustig gelegen te renoveren appartement + handel/magazijnruimte in Wilsele Dorp. Dit ideaal gelegen gelijkvloerse appartement wacht op u. Gelegen in een rustige en gezellige buurt, biedt dit appartement in tweede orde het perfecte toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar comfort, privaat en mooi wonen. Boven het appartement bevindt zich een groot magazijn/ambachtsruimte. Dit magazijn, met zijn 385 m², kan polyvalent gebruikt worden. Van kantoorruimtes tot praktijken of toneelruimtes. Anders ook puur als opslagruimtes wat meer en meer zeldzaam wordt in Leuven.

Op slechts 8 min van het centrum van Leuven en 4 min van de E314, is dit gebouw zeer gunstig gelegen.

Breng jij graag een bezoek aan deze woning met potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58. Bekijk zeker ook alle documenten en attesten van de woning op onze website www.unique-properties.be!

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming deels woongebied en deels ambachtszone , geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, EPC label F voor het appartement, label E voor het magazijn, dus renovatieplicht binnen de 5 jaar, niet-asbestveilig, P-score = A, G-score = A.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 580.000
Kadastraal Inkomen
€ 245
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
806 m2
Bewoonbare oppervlakte
526 m2
Referentie
NC3KOG-8X04H
Makelaar Code
5866460
EPC Waarde
598 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€580.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com