Kaart

Marktplaats 7

8810 Lichtervelde Appartement Te Koop
96.97 m² wonen
106.19 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek de hoogwaardige woonervaring in Residentie Sint-Jacob, centraal gelegen in het hart van Lichtervelde. Deze residentie, een toonbeeld van topkwaliteit, bevindt zich op een steenworp afstand van het bruisende centrum met een breed scala aan lokale handelaars en diverse supermarkten, allemaal op loop- of fietsafstand. Bovendien zijn scholen en horecagelegenheden in de directe omgeving.

Met snelle en gemakkelijke toegang tot de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35, is dit de perfecte uitvalsbasis voor forenzen. Residentie Sint-Jacob onderscheidt zich door zijn tijdloze architectuur, kwalitatieve afwerking en lichte, ruimtelijke appartementen.

Kies uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk voorzien van een zonnig terras variërend van 6 m² tot maar liefst 75 m². Onder de residentie bevinden zich ruime, afgesloten garages met bijhorende berging.

Het te koop aangeboden appartement heeft een oppervlakte van 96,97 m² en beschikt over een inkomhal, grote leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, aparte berging, toilet en een groen uitzicht vanaf het 9,22 m² grote terras.

Maak een afspraak voor meer informatie en laat je charmeren door dit prachtige project in Residentie Sint-Jacob. Deze vastgoedparel wacht op je!

* * *

Marktplaats 7 - 8810 Lichtervelde - Welkom in Residentie Sint-Jacob, waar kwaliteit centraal staat.
De site is gelegen in hartje Lichtervelde vlakbij het bruisende centrum.
Zowel lokale handelaars als diverse grootwarenhuizen bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand. Ook scholen en horeca-aangelegenheden bevinden zich slechts op een steenworp van dit project. De oprit naar de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35 zijn slechts enkel minuten rijden verwijderd van het project.
Residentie Sint-Jacob wordt gekenmerkt door zijn tijdloze architectuur, hoogwaardige afwerkingsgraad en lichtrijke appartementen.
Er is keuze tussen 2 of 3 slaapkamerappartementen. Alle eenheden beschikken over een zonnig terras van minimum 6 m² tot maximum 75 m². Onder het gebouw zijn ruime afgesloten garages met berging aanwezig.
Dit appartement heeft een oppervlakte van 96,97 m² en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, aparte berging en toilet. Het terras met zicht op groen is 9,22 m².
Ben jij overtuigd van dit magnifiek project? Maak een afspraak op ons kantoor of ter plaatse voor meer informatie en laat u betoveren door deze parel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.082
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
106.19 m2
Bewoonbare oppervlakte
96.97 m2
Referentie
EIB60U-TK15G
Makelaar Code
ZED2022VK035
EPC Waarde
45 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€250.082 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com