Home Te Koop Appartement 1770 Liedekerke
Gravenbosstraat 79A
Kaart

Gravenbosstraat 79A

1770 Liedekerke Appartement Te Koop
324 m² wonen
5 slaapkamers

Vastgoedkantoor Immo-Team presenteert u dit ruime duplex-appartement in Residentie 'Mobilas', gelegen op de grens van Liedekerke en Roosdaal. Dit kwalitatieve appartement, afgewerkt met natuursteen en massief parket, biedt een overvloed aan ruimte (323m²).

Bij binnenkomst leidt een open trap u naar een lichte, moderne woonkamer. Deze ruimte, voltooid in 2015, is ook geschikt als praktijkruimte. Aangrenzend vindt u een lees/zithoek met toegang tot een ruim dakterras. De eetkamer en het salon, voorzien van een haard, sluiten aan op een grote aparte keuken die ook toegang geeft tot het terras. Het appartement heeft een ruime woonkamer die zich uitstrekt langs beide zijden van het gebouw.

Het appartement beschikt verder over een hal met apart toilet, een groot kantoor met mezzanine met uitzicht op de woonkamer, een ruime badkamer en maar liefst vijf slaapkamers. Er zijn twee parkeerplaatsen voor het gebouw.

Dankzij de nabijheid van Liedekerke bos, openbaar vervoer en diensten zoals winkels en een apotheek, geniet dit appartement van een gunstige locatie. Bent u geïnteresseerd in dit prachtige appartement? Neem dan contact op via info@immoteam.be of bel naar 0478/059 069.

* * *

Gravenbosstraat 79A - 1770 Liedekerke - +++ Gravenbosstraat 79A - Liedekerke +++
Op de grens van Liedekerke met Roosdaal, biedt Vastgoedkantoor Immo-Team u dit ruim duplex-appartement gelegen in Residentie 'Mobilas' aan.  Het appartement is afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen, natuursteen, massief parket....en baadt in een zee van ruimte (323m²!). Via de inkomhal op het gelijkvloers komt u via een open trap in een lichtrijke, moderne leefkamer. Dit nieuwe gedeelte dat voltooid werd in 2015  kan ook zeker dienst doen als praktijkruimte voor vrij beroep. In een volgende ruimte die momenteel is ingericht als lees/zithoek, heeft u een zicht op en toegang tot het ruime dakterras. Vervolgens begeeft u zich naar de eetkamer annex salon (met haard). Deze grenst aan een ruime aparte keuken waar eveneens toegang is tot het terras. De ruime woonkamer strekt zich uit langsheen beide zijden van het gebouw (kant Gravenbosstraat en Korenbloemlaan). Verder beschikt het appartement over een traphal met apart toilet. De verdieping biedt plaats aan een ruim bureel met mezzanine met zicht op de woonkamer, een ruime badkamer en maar liefst 5 slaapkamers! Er zijn 2 parkeerplaatsen gelegen voor de ingang van het gebouw. De nabijheid van Liedekerke bos, het openbaar vervoer en diensten zoals winkels en apotheek, zorgt voor een gunstige ligging. Heeft u interesse in dit prachtige appartement? Aarzel niet en contacteer ons via info@immoteam.be of 0478/059 069

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.603
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
324 m2
Referentie
A7GGKTP5TJRS
Makelaar Code
5926785
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3190444EPC klasse: CDubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€495.000 / Immo Team
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com