Kaart

2500 Lier Appartement
67 m² wonen
100 m² perceel
2 slaapkamers
€225.000

Gelegen binnen de ring van Lier aan de Berlaarsesteenweg, vind je dit goed onderhouden, instapklare appartement met twee slaapkamers. Het unieke voordeel van deze woning is de nabijheid van zowel het bruisende stadscentrum van Lier als de rustgevende natuur van Natuurgebied Nazareth Zuid. Dankzij nabijgelegen invalswegen en openbaar vervoer, is dit appartement uitstekend bereikbaar.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd door een gezellige leefruimte die uitkijkt op een ruim terras van 17 vierkante meter. De lichte en open indeling van de woning, gecombineerd met natuurlijke lichtinval, draagt bij aan een aangename sfeer. Naast een volledig ingerichte keuken, beschikt het pand ook over twee slaapkamers, waarvan er momenteel één als dressing in gebruik genomen is. Een praktische wasberging, een apart toilet en een ruime badkamer met ligbad completeren het woongenot.

Daarnaast biedt het complex op de begane grond een handige fietsenberging aan, welke gedeeld wordt met de andere twee appartementen.

Dit appartement in Lier, dat volledig gerenoveerd werd in 2015 en waarbij de elektriciteit volledig conform is, heeft een EPC-waarde van slechts 111 kWh/m² per jaar. Kortom, een ideaal pand voor starters of investeerders.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en ruim terras

Aan de Berlaarsesteenweg, net binnen de ring van Lier, vinden we dit uitstekend onderhouden appartement met 2 slaapkamers. Met de vesten op een steenworp van het appartement staat men na enkele minuten stappen in de mooie omgeving van Natuurgebied Nazareth zuid. Ook het historisch centrum van Lier ligt op amper 1km van het pand. Door de aanwezigheid van diverse invalswegen en openbaar vervoer in de nabijheid geniet het appartement van een uitstekende bereikbaarheid.

We betreden het appartement in de gezellige leefruimte met uitzicht op het ruime terras van 17m². De leuke indeling van het appartement geeft een open en lichte indruk bij het binnenkomen. Aansluitend aan de leefruimte is er een volledig ingerichte keuken, ook hier geniet men van veel natuurlijke lichtinval. De twee slaapkamers zijn bereikbaar via de keuken, één is momenteel ingericht als dressing. Verder vinden we nog een praktische wasberging, een apart toilet en een ruime badkamer met ligbad.

Op het gelijkvloers is er nog een fietsenberging voorzien voor de 3 appartementen

Kortom een ideaal starters- of investeringsappartement op een interessante locatie in Lier.

- Totaal renovatie in 2015
- Elektriciteit conform
- EPC 111 kWh/m²jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
H4V9CU21F08R
Makelaar Code
134610
EPC Waarde
111 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€225.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com