Kaart

2500 Lier Appartement Te Koop
754 m² wonen
1 slaapkamers

Kom langs tijdens onze opendeurdag op zaterdag 23 maart van 10u tot 13u bij Residentie Villa Vigo. Om wachttijden te vermijden, schrijf je best vooraf in! Deze prachtige residentie ligt aan de Dungelhoef site, een groene oase op loopafstand van het centrum en station van Lier. Je vindt er volop horeca, winkelgelegenheden, wandel- en fietsroutes. De site is bovendien vlot bereikbaar vanuit de ring rond Lier, met uitvalswegen naar Mechelen, Antwerpen en Leuven.

Residentie Villa Vigo straalt kwaliteit uit met 21 appartementen verdeeld over twee gebouwen. Ieder appartement is schildersklaar en varieert van 64 tot 99 vierkante meter, met één of twee slaapkamers. Vanop je zuid-zuidwestelijk terras geniet je van het zonnetje. Er is ook een ondergrondse verbinding tussen beide gebouwen, met parkeerplaatsen en private bergingen.

Villa Vigo staat daarnaast gekend voor zijn moderne technologieën zoals warmtepompen in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.

Koop nu en geniet van het gunstige BTW-tarief van slechts 6%! Voor meer informatie en verkoop kan je ons contacteren op 03 361 00 03 of via info@heylenvastgoed.be. Verkoop vindt plaats onder BTW op het constructiegedeelte en registratie op het grondaandeel volgens Wet Breyne. Wees er snel bij, want deze P-score klasse C / G-score klasse A residentie is niet overstromingsgevoelig en dus gegeerd op de vastgoedmarkt!

* * *

Residentie Villa Vigo - Geniet nog van het  6% BTW tariefVolledig instapklaar inclusief schilderwerken
Ligging: gelegen aan de Dungelhoef site nabij het groen op wandelafstand van het centrum en het station. Waar u tal van horeca, winkel, wandel- en fiets mogelijkheden kan terugvinden.  Slechts op enkele minuten van invalswegen vanuit de Ring rond Lier voor een vlotte verbinding naar o.a. Mechelen, Antwerpen en Leuven.
Villa Vigo bestaat uit 21 kwaliteitsvolle appartementen, verdeeld over twee gebouwen (C&D) met onderaan commerciële ruimtes. De appartementen variëren tussen de 64m² tot 99m² en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van een zuid-zuidwest terras. Ondergronds is er een verbinding tussen beide blokken met ondergrondse parkeerplaatsen en private bergingen.
Ook wordt Villa Vigo voorzien van hedendaagse technieken waaronder warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.  
Info en verkoop:Contacteer ons voor een bezoek  via 03 361 00 03 of info@heylenvastgoed.be Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en registratie op het grondaandeel volgens Wet BreyneOverstromingsgevoeligheid: P-score klasse C / G-score klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
754 m2
Referentie
-S358UV40H47
Makelaar Code
144175
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€260.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com