Home Te Koop Appartement 2500 Lier
Kruisbogenhofstraat 10
Kaart

Kruisbogenhofstraat 10

2500 Lier Appartement Te Koop
100 m² wonen
1 slaapkamers

Genesteld in het hart van Lier, bevindt zich deze prachtige penthouse op een toplocatie. Aan de hoek van Antwerpsestraat en Kruisbogenhofstraat is het echt perfect gelegen. Betreed deze schitterende woning via de inkomhal die je direct naar de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken leidt.

Naast de stijlvol ingerichte leefruimte vind je een volledig uitgeruste badkamer, voorzien van zowel een comfortabel bad als een verfrissende douche. Er is ook een afzonderlijk toilet voor gasten. Met een slaapkamer en verschillende ingebouwde kasten biedt deze penthouse voldoende opslagruimte.

Eén van de ware hoogtepunten van dit pand is het zonnige privéterras, ideaal om van een heerlijke kop koffie of glaasje wijn te genieten terwijl je uitkijkt over de mooie stad Lier.

Het gebouw is uitgerust met een lift voor makkelijk toegang tot elke verdieping. Voor degenen met een auto zijn er garages beschikbaar om te huren in de nabije omgeving.

Met zijn centrale ligging en unieke functies, straalt deze penthouse echt luxe en comfort uit. Het is de ideale plek om het beste van Lier en het stadsleven te beleven.

* * *

Kruisbogenhofstraat 10 - 2500 Lier - Deze penthouse bevindt zich op een toplocatie in het hartje van Lier, op de hoek van de Antwerpsestraat en de Kruisbogenhofstraat. Via de inkomhal bereiken we de lichtrijke, ruime leefruimte met open keuken. De badkamer beschikt over zowel bad als douche. Verder zijn er een slaapkamer, een apart toilet, en verschillende inbouwkasten aanwezig. Op het zonnige privatieve terras is het heerlijk vertoeven. Van hieruit heb je zicht over de stad. Het gebouw beschikt over een lift. Garages kunnen in de buurt gehuurd worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
4WR6FBGDP7DF
Makelaar Code
1854
EPC Waarde
172 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240227-0003138972-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€365.000 / Vastgoedhuys
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com