Kaart

Zomerlaan 16-201

9930 Lievegem Appartement Te Koop
95 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen in het levendige Zomergem vindt u dit prachtige 2-slaapkamer appartement met garage. Dankzij de sublieme staat van onderhoud maakt deze woning een interessante vastgoedinvestering.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar het lichtrijke woonvertrek. De volledig uitgeruste keuken biedt alle comfort voor het bereiden van uw favoriete maaltijden. Het appartement telt daarnaast twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad en dubbele lavabo. Een technische berging zorgt voor extra opslagruimte. Als kers op de taart beschikt dit appartement over een afzonderlijke garagebox met bergruimte van €19.000.

Deze residentie straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens strategisch gelegen. Geniet van de nabijheid van allerlei horecazaken, scholen, kinderopvang en winkels, allen op wandelafstand. Of u nu op zoek bent naar een gezellige thuis of een veilige vastgoedbelegging, dit appartement heeft het allemaal.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Laurens via laurens@solvas.be of 0498045621.

Dit appartement wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk prijsvoorstel boven deze startprijs wordt aan de verkoper voorgelegd die het al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt geen aanbod in, maar is eerder een uitnodiging om een prijsvoorstel te doen.

* * *

Vraag 1: Waar is dit appartement gelegen?
Antwoord 1: Het appartement is gelegen in het hart van het bruisende Zomergem.

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord 2: Het appartement heeft twee slaapkamers.

Vraag 3: Is de garage inbegrepen in de prijs van het appartement?
Antwoord 3: Nee, de garagebox met bergruimte kost extra, namelijk €19.000.

Vraag 4: Wat is de indeling van het appartement?
Antwoord 4: De indeling bestaat uit een inkom, toilet, lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo, en een technische berging.

Vraag 5: Welk verkoopsysteem wordt er voor dit appartement gehanteerd?
Antwoord 5: Het appartement wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS waarbij elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs voorgelegd wordt aan de verkoper, die dit al dan niet kan aanvaarden.

* * *

Zomerlaan 16-201 - 9930 Lievegem - Dit 2-slaapkamer appartement met garage is gelegen in het hartje van het bruisende Zomergem. Als vastgoedinvestering zeker de moeite waard gezien de sublieme staat van onderhoud en een interessant rendement. Indeling; inkom, toilet, lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer (ligbad en dubbele lavabo) en technische berging. Verder is er nog een garagebox met bergruimte (+ €19.000). Bent u op zoek naar een goed onderhouden residentie op wandelafstand van alle horecazaken, school, kinderopvang en winkels? Of eerder naar een veilige vastgoedbelegging? Geef gerust een seintje aan Laurens via laurens@solvas.be of 0498045621
Dit appartement wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 834
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
3TCR328KPX5L
Makelaar Code
LVL/0017
EPC Waarde
206 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230529-0002903769-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
31 Jan 2024
€249.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com