Kaart

2275 Lille Appartement Te Koop
975 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, kleinschalige nieuwbouwproject bestaande uit vijf luxueuze en energiezuinige appartementen. Dit project ligt gunstig gelegen op de weg van Lille naar Gierle. Met een makkelijke bereikbaarheid naar de autostrade, openbaar vervoer, winkels en scholen, biedt deze locatie een perfecte combinatie van rust en gemak.

De appartementen zijn ruim en lichtrijk met één of twee slaapkamers en hebben oppervlaktes variërend van 85m² tot 97,5m². Daarnaast geniet u van heerlijk vertoeven op de riante terrassen van 15m². Het complex is daarnaast uitgerust met een lift voor uw comfort.

Voor uw auto is er een ondergrondse autostaanplaats voorzien, die verplicht is bij aan te kopen. Ook voor uw fietsen en afval is er ruimte gedacht met bovengrondse stallingen en bergingen.

Elk appartement is luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder een smeedijzeren deur naar de woonkamer, mooie tegelvloeren en stijlvolle keukens. Bijzondere aandacht ging naar de penthouse die is afgewerkt met parketvloer.

Dankzij het gebruik van isolatie, vloerverwarming, warmtepompen en ventilatiesysteem D voldoen deze appartementen aan alle hedendaagse normen. Ze behalen vlot een E-peil van 20 waardoor u de eerste vijf jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen.

Betaling gebeurt bij oplevering wat u tijd geeft om uw huidige woning te verkopen, zonder dubbele maandlasten. Slechts het dakappartement is momenteel nog beschikbaar.

Deze appartementen zijn een uitstekende keuze voor starters, alleenstaanden en investeerders dankzij hun gunstige ligging, duurzame afwerking en energiezuinige kwaliteiten.

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken contact met ons op via 014/70 51 58. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv.

* * *

OPEN HUIZEN DAG 27/04/2024 15u-16u
Kleinschalig luxueus nieuwbouwblokje met 5 energiezuinige appartementen
Ligging: Gunstig gelegen op de baan van Lille naar Gierle met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade, openbaar vervoer, winkels, scholen.
Beschrijving: Knap en kleinschalig blokje bestaande uit 5 energiezuinige en luxueus afgewerkte nieuwbouwappartementen met grote terrassen en lift.
Betreft het laatste appartement (penthouse) met een oppervlakte van 97.5m², zeer lichtrijk met een terrasoppervlakte van 15m².
Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen voorzien, deze zijn verplicht bij aan te kopen. Ook een bovengrondse fietsenstalling en afvalberging werd voorzien voor het gemak van de bewoner.
Het appartement werd luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals een smeedijzeren deur naar de woonkamer,  kwalitatieve tegels, parketvloer in de penthouse, knappe keukens
Door gebruik te maken van optimale isolatie, vloerverwarming, individuele warmtepomp, ventilatiesysteem D enz. voldoet het volledig aan de hedendaagse normen en behaalt een E-peil 20 waardoor u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen. 
Bijzonderheden:- kleinschalig- gunstige ligging- future proof door E-peil 20- mooie en duurzame afwerking- ook interessant voor starters, alleenstaanden en als investering!
Voor meer informatie of een afspraak kan u ons contacteren op 014/70 51 58 of info@heylenvastgoed.beVg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
975 m2
Referentie
ISF1TJUAKOUV
Makelaar Code
119035
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€330.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com