Home Te Koop Appartement 2275 Lille
Poederleese Weg 80
Kaart

Poederleese Weg 80

2275 Lille Appartement Te Koop
132 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit unieke woonerf waar rust en privacy centraal staan. Dankzij de gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van het perceel, geniet elke bewoner van een ongestoorde ontspanningsruimte. Zowel de appartementen als de woningen zijn uitzonderlijk energie-efficiënt met een EPC van minder dan 0. Daarnaast zijn ze geluidsdicht en voorzien van de meest moderne snufjes, zoals deuren van het merk Anywaydoors, topkwaliteit VDI keukens met BORA kookvlakken, evenals basis domotica. Er is zelfs een centraal stofzuigsysteem beschikbaar in elke woning.

Een extra troef is de ondergrondse parking die je bij kunt kopen, terwijl een kelder al in de aankoopprijs inbegrepen is. Bovendien kunnen sommige kopers genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% en 5 jaar vrijstelling van kadastrale belasting.

Grijp deze kans en kies uit de overgebleven woonopties: twee woningen en drie appartementen, waaronder één gelijkvloers appartement, een appartement op de eerste verdieping en een luxe penthouse. Neem contact met ons op om te ontdekken welke opties nog beschikbaar zijn in dit prachtige woonproject.

* * *

Poederleese Weg 80 - 2275 Lille - Dit uitzonderlijk woonerf heeft een tweedelige gemeenschappelijke achterin gelegen tuin waar elke bewoner ongestoord kan genieten van de rust. De appartementen en ook woningen hebben allen een EPC van minder dan 0. Bovendien geluid dicht en voorzien van alle denkbare snufjes. Van Anywaydoors, top VDI keukens met BORA kookvlak, basis domotica enz.. tot zelfs een eigen centraal stofzuigsysteem. Een ondergrondse parking is bij te kopen , maar een kelder zit reeds in de prijs begrepen. 6% btw is mogelijk voor wie in aanmerking komt, 5 jaar Kadastrale belastingvrij!!! Er zijn nog slechts 2 woningen en 3 appartementen beschikbaar, waarvan nog 1 gelijkvloers , 1 op 1e en 1 penthouse. Vraag ons wat nog beschikbaar is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 397.866
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
2S3KBQBZH1KB
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€397.866 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com