Home Appartement 2275 Lille
Kloosterstraat 7
Kaart

Kloosterstraat 7

2275 Lille Appartement
2 slaapkamers
€239.000

Dit recentelijk gerenoveerde appartement met twee slaapkamers en een ruim terras is gelegen in het hart van Gierle. Met zijn uitstekende ligging, geeft dit pand u het voordeel van op wandelafstand te wonen van diverse faciliteiten zoals openbaar vervoer, een breed scala aan winkels waaronder een bakker, slager en warenhuis, scholen en daarnaast ook vlak naast de autosnelweg.

Het stijlvolle appartement is bereikbaar via zowel een lift als trap en biedt een uitnodigende inkomhal met een toilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot twee comfortabele slaapkamers, eentje daarvan is voorzien van een handige dressing. De inkomhal leidt u ook naar de badkamer die is uitgerust met een badkamermeubel met dubbele wastafel en een bad dat ook als douche kan dienen.

Aansluitend aan de inkomhal vindt u de lichte woon- en eetkamer. Deze leefruimte biedt u ook toegang tot de volledig uitgeruste keuken die voorzien is van een elektrische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvak, magnetron en oven. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische koelberging. Hier is er een vaatwasser geïnstalleerd en is er eveneens ruimte gemaakt voor uw wasmachine en droger.

Bovendien beschikt het appartement over een zeer ruime kelderberging en een buitenparkeerplaats inbegrepen in de prijs. Dit appartement in Gierle combineert stijl en gemak, voor een modern en comfortabel leven.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kloosterstraat 7 - 2275 Lille - Recentelijk gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met ruim terras en lift gelegen op zeer goede locatie in het centrum van Gierle. Op wandelafstand van het openbaar vervoer, winkels (bakker, beenhouwer, warenhuis,...), scholen en vlakbij autostrade.

Indeling: Inkomhal, toilet, 2 slaapkamers (waarvan 1 met dressing), woonkamer + eetkamer, keuken, koelberging, terras, badkamer, kelderberging en autostaanplaats.

Omschrijving: Men bereikt het appartement via de lift of trap. Men komt binnen via de inkomhal. Daar is een toilet voorzien. Via de inkomhal hebben we toegang tot 2 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. De inkomhal geeft ook toegang tot de badkamer met badkamermeubel met 2 wastafels en bad met douchekop. Langs de inkomhal komen we eveneens in de woonkamer + eetkamer die toegang geeft tot de keuken. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, ijskast + diepvriesvak, microgolf en oven. Vanuit de keuken kom je in de koelberging waar er een afwasmachine voorzien is en de aansluitingen voor de wasmachine/droogkast zich bevinden. Er is eveneens een zeer ruime kelderberging en een buiten-autostaanplaats in de prijs voorzien.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
S5Q90H3Z0I1O
EPC Waarde
135 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€239.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com