Kaart

4000 Liège Appartement Te Koop
45 m² wonen
1 slaapkamers

Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping van een klein mede-eigendom met twee wooneenheden en zonder lift, biedt een warme en verwelkomende sfeer. Het bestaat uit een entreehal, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een doucheruimte, aangevuld met een kelder.

Het appartement bevindt zich in de bevoorrechte wijk Saint-Laurent. Het centrum van Luik is slechts vijf minuten rijden en alle voorzieningen zijn nabij. Dit zorgt voor een comfortabele en handige levensstijl waar alles binnen handbereik is.

Wat dit gebouw uniek maakt, is dat het volledig is gerenoveerd. Dit omvat onafhankelijke energie systemen, muurisolatie, een nieuwe en geïsoleerde dakbedekking, nieuwe ramen, en een geüpdate elektrische installatie. De sanitaire voorzieningen, keukens en douchekamers zijn eveneens gerenoveerd, wat de algemene esthetiek en functionaliteit van het appartement verhoogt.

Om de energie-efficiëntie te garanderen, heeft het een energiecertificaat van klasse C. Dit benadrukt de verbintenis om een milieuvriendelijk en economisch haalbaar huis te creëren. Bovendien, het biedt een huidige huurinkomen van 560 euro per maand, wat een geweldige investeringsmogelijkheid onderstreept.

Kortom, dit appartement in het hart van Luik combineert comfort, gemak en moderniteit in een harmonieuze leefruimte.

* * *

Composition:
Situé au premier étage d'une petite copropriété sans ascenseur de deux logements, cet appartement se compos d'un hall d'entrée, d'un séjour, d'une cuisine équipée, d'une chambre et d'une salle de douche, ainsi qu'une cave.
Particularité:
Situé dans un quartier privilégié, le quartier Saint-Laurent, à seulement 5 minutes en voiture du centre-ville de Liège et à proximité de toutes les commodités.
L'immeuble a été entièrement rénové, avec des systèmes énergétiques indépendants, une isolation des murs, une toiture neuve et isolée, de nouvelles fenêtres, une nouvelle installation électrique, ainsi que des sanitaires, cuisines et salles de douche rénovés.
De plus, il bénéficie d'un certificat énergétique de classe C, garantissant une efficacité énergétique satisfaisante.
Le revenu locatif actuel est de 560 euros par mois.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 130.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
45 m2
Referentie
S5JNB9NZ-Z0O
Makelaar Code
771
EPC Waarde
213 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220429006866
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€130.000 / Stoler Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com