Kaart

3920 Lommel Appartement Te Koop
108 m² wonen
3 slaapkamers

Penthouse met 3 slaapkamers en ruim terras op centrale ligging
Ligging: Het appartement is gelegen in het centrum van Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar, zo bent u op 30 minuten in Valkenswaard en op 45 minuten in Eindhoven. Verder is Lommel een gezellige gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u tal van wandelroutes kunt ontdekken. Ook de nabijheid van bosland is een grote troef met verschillende men- en ruiter routes voor paardenliefhebbers.
Indeling: inkomhal, vestiaire, woonkamer, eetkamer, keuken, terras, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer, technische ruimte.
Beschrijving:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet met een aparte inham die perfect is voor gebruik als vestiaire of opslagruimte. De woon- en eetkamer stralen een gevoel van openheid uit, dankzij de overvloed aan natuurlijk licht van de grote ramen die uitkijken op het prachtige terras en de omgeving. De naadloze verbinding tussen het terras en de woonkamer creëert de ideale leefomgeving. De halfopen keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en materialen en staat in directe verbinding met de woonkamer. Achteraan in het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers met een oppervlakte van 8,50m2, en de masterbedroom met een oppervlakte van maar liefst 13,50m2. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele lavabo, het plaatje is volledig compleet door de prachtige marmerlook tegels. Tevens is er ook een technische ruimte aanwezig met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.
De ondergrondse garage die zich onder het gebouw bevindt voorziet een ruime autostaanplaats, waardoor je moeiteloos dichtbij kan parkeren.
Bijzonderheden:
- Ondergrondse autostaanplaats inbegrepen
- Gunstig E-peil
- Nieuwbouw

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
IFCDSI71JVD5
Makelaar Code
118286
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€369.000 / Heylen Vastgoed
28 Jan 2024
€389.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com