immo Kaart

De Vryheyt 6, 3920 Lommel

Appartement Te Koop in Lommel
251 m² wonen
144 m² perceel
3 slaapkamers

De Vryheyt 6 - 3920 Lommel - Duplex appartement met prachtig terras en kwalitatieve afwerking
Ligging:Het appartement is gelegen in het hartje van Lommel centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u op 15 minuten in Valkenswaard en 30 minuten in Eindhoven. Lommel is een bruisende gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden aan het saffiermeer of uren kunt rondwandelen.
Indeling:Inkomhal, lift, 2 toiletten, living, keuken, berging, terras, 3 slaapkamers, dressing, badkamer, trappenhal, autostaanplaats en kelderberging.
Beschrijving:U kunt het appartement betreden via de voordeur en met de lift naar boven, of langs de achterzijde met de trap. De lift komt rechtstreeks uit in het appartement en kan niet door andere bewoners worden gebruikt. Wanneer u de lift uitstapt komt u terecht in de ruime inkomhal die toegang biedt tot de living. Rechts van u bevindt zich een apart gastentoilet met lavabo. De living is voorzien van grote raampartijen en dus ook veel lichtinval, daarnaast is er een prachtige gashaard aanwezig. De living biedt ook toegang tot de open keuken dewelke volledig is geïnstalleerd. Achter de keuken is een afgeschermde, ruime berging voorzien met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast alsook nog voldoende ruimte voor een diepvriezer en voorraad. Via de trap of lift kunt u zich begeven naar de bovenste verdieping. Hier vindt u 3 zeer ruime slaapkamers dewelke allemaal zijn afgewerkt met velux ramen en rolluiken. De badkamer is afgewerkt met een dubbele lavabo, ligbad, douche en radiator voor uw handdoeken. Ook is er nog een apart toilet voorzien. Daarnaast is er nog een 4'de kamer aanwezig die u kan gebruiken als dressing, bureau of als 4'de optionele slaapkamer. In het volledig appartement zijn prachtige parketvloeren voorzien met uitzondering van de keuken en berging, badkamer en toiletten. Het appartement is perfect instapklaar en dient zelfs niet meer geschilderd te worden, alles is met de grootste zorg onderhouden.
Via de keuken heeft u toegang tot het ruime terras van 15m² en is afgewerkt met grote tegels van 1op1. Het appartement beschikt ook over een autostaanplaats en aparte kelderberging inbegrepen in de prijs.
Bijzonderheden:- Lift aanwezig- Parket vloeren- Groot terras- Autostaanplaats en kelderberging inbegrepen- 251m² oppervlakte cfr. plannen- EPC-waarde: B (149)- P-score: B / G-score: B

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
144 m2
Bewoonbare oppervlakte
251 m2
Referentie
SP7FJ7QTBJD7
Makelaar Code
45031
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Sep 2022
€395.000 / Heylen Vastgoed
17 Jul 2022
€429.000 / Heylen Vastgoed
01 May 2022
€499.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com