Kaart

Dorpsstraat 44

1840 Londerzeel Appartement Te Koop
1 slaapkamers

Ontdek dit charmante 1-slaapkamer appartement, gelegen in het levendige hart van Londerzeel. Het appartement bevindt zich op Dorpsstraat 44, Bus 201, een locatie die de perfecte combinatie biedt van comfortabel wonen en een bruisende omgeving.

De Dorpsstraat is bekend om zijn dynamische sfeer en heeft een reeks van voorzieningen binnen handbereik. Of je nu houdt van gezellige cafés, lokale winkels of heerlijke eetgelegenheden, alles ligt op loopafstand. Bovendien geniet je van de rust en het groen dat Londerzeel te bieden heeft.

Bij binnenkomst in het appartement word je verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet, wat zorgt voor extra gemak. De lichte en uitnodigende leefruimte grenst aan de open keuken en creëert zo een sociale en praktische indeling. In de geïnstalleerde keuken is er voldoende ruimte om te eten aan het eilandje. Je vindt er ook een badkamer met lavabo en douche. De slaapkamer bevindt zich naast de leefruimte, waardoor je geniet van voldoende privacy en comfort.

Als extra voordeel is er de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor slechts 15.000 euro. Dit zorgt voor extra gemak en gemoedsrust. Het appartement is volledig conform de elektriciteitsnormen, asbestveilig en met een EPC van 332 is er geen renovatieverplichting.

Dit instapklare appartement biedt je de mogelijkheid om er meteen je thuis van te maken. Kortom, dit appartement in Londerzeel is een fantastische kans om het beste van het stadsleven te ervaren. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

* * *

Dorpsstraat 44 - 1840 Londerzeel - Gezellig 1-Slaapkamer Appartement in Dorpsstraat 44, Bus 201, Londerzeel
Welkom thuis in het hart van Londerzeel! Dit charmante 1-slaapkamer appartement, gelegen op een uitstekende locatie in de Dorpsstraat 44, Bus 201, biedt een perfecte combinatie van comfortabel wonen en een bruisende omgeving.
Omgeving: De Dorpsstraat staat bekend om zijn levendige sfeer en biedt een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Van gezellige cafés tot lokale winkels en eetgelegenheden, alles wat u nodig heeft bevindt zich op loopafstand. Bovendien geniet u van de rust en de groene omgeving die Londerzeel te bieden heeft.
Indeling: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet, wat bijdraagt aan het gemak en comfort van het dagelijkse leven. De leefruimte is licht en uitnodigend, en grenst aan de open keuken, waardoor een sociale en praktische lay-out ontstaat. De keuken is geïnstalleerd en biedt voldoende ruimte om te eten aan het eilandje. Verder vindt u een badkamer met een lavabo en een douche.
De aparte slaapkamer bevindt zich naast de leefruimte en biedt privacy en comfort. 
Extra's:
- Een extra voordeel van dit appartement is de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor slechts 15.000 euro, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust;
- Elektriciteit is conform;
- Volledig asbestveilig;
- EPC = 332 --> geen renovatieverplichting.

Dit appartement is volledig instapklaar, zodat je hier meteen je eigen thuis van kan maken!
Kortom, dit appartement in de Dorpsstraat 44, Bus 201, Londerzeel, biedt een fantastische kans om te genieten van het beste dat wonen in het centrum van de stad te bieden heeft! Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 185.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
NJPLMMUMXVBA
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€185.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com