Home Te Koop Appartement 8210 Loppem
Heidelbergstraat 22
Kaart

Heidelbergstraat 22

8210 Loppem Appartement Te Koop
95 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen in het groene hart van Loppem, vind je het unieke vastgoedproject Domein Heydelberg. Dit domein biedt uitzonderlijke appartementen die zich kenmerken door hun rustgevende uitzicht op omringende bossen en weiden. Of je nu op zoek bent naar een appartement met één, twee of drie slaapkamers, elk van deze woningen is doordacht ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn. Met een verscheidenheid aan slimme indelingen om uit te kiezen, variërend tot 164 vierkante meter en inclusief ruime terrassen, voelt elke woning ruim en comfortabel aan.

Wat dit vastgoedproject echt onderscheidt, is de inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van geothermische technieken wordt de natuurlijke bodemwarmte benut om de appartementen te verwarmen en passief te koelen via vloerverwarming. Deze betrouwbare techniek zorgt ervoor dat Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot, waardoor elk appartement bijna-energieneutraal (BEN) is. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee dankzij de fiscale voordelen.

Een voorbeeld van zo'n prachtig appartement is type indeling 22.0.03. Dit appartement verwelkomt je in een ruime inkomhal met een praktische vestiaire. Van hieruit heb je toegang tot een apart toilet, een lichte leefruimte met open keuken en een ruim terras. Verder biedt dit appartement een berging met wasmachineaansluiting, een badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel, en drie comfortabele slaapkamers.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement in de groene omgeving van Brugge? Dan is Domein Heydelberg zeker het ontdekken waard. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend bezoek aan deze ware immo parel.

* * *

Heidelbergstraat 22 - 8210 Loppem - Domein Heydelberg biedt uitzonderlijke appartementen te midden een groene omgeving te Loppem. De appartementen met 1, 2 of of 3 slaapkamers hebben stuk voor stuk unieke zichten op bossen en weiden. De appartementen zijn doordacht, mooi en functioneel. Er is een grote diversiteit aan uitgekiende planindelingen, met oppervlaktes tot 164 m² en ruime terrassen.

Dit project valt namelijk op door het gebruik van duurzame en energiezuinige technieken zoals geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot. Dat maakt de appartementen bijna-energieneutraal (BEN), waardoor u van een belangrijk fiscaal voordeel geniet. Een ware immo parel!

Type indeling 22.0.03:

-inkomhall met vestiaire
-WC
-leefruimte met open keuken en toegang tot het ruime terras
-berging met aansluiting wasmachine
-badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel
-slaapkamer 1
-slaapkamer 2
-slaapkamer 3

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement te koop in de groene regio Brugge? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend bezoek aan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
6I1IO1RQ3XP2
Makelaar Code
118432
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
in aanvraag
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€349.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com