Kaart

Molendreef 93-8

9920 Lovendegem Appartement Te Koop
127 m² wonen

* * *

Molendreef 93-8 - 9920 Lovendegem - VERKOCHT. Bijzonder aantrekkelijke en verzorgde ruime duplex penthouse gelegen in het centrum van Lievegem (voorheen Lovendegem).

De recente kleinschalige residentie 'Joy' herbergt een aantal villa appartementen die zich onderscheiden naar locatie, afwerking en uitstraling toe. Dit dakappartement is gelegen aan de zonnige achterzijde van het gebouw met een weids open zicht en verkeert in een uitzonderlijke staat van onderhoud. Opmerkelijk is de mooie lichtinval die te danken is aan de vele raampartijen en het grote terras dat aansluit aan de sfeervolle leef- en eetruimte met parket en de elegante ingebouwde vitrinewandkast.

De compleet uitgeruste open keuken werd afgewerkt met een blad in natuursteen. Een deur in staal leidt naar de hal met een afzonderlijk toilet, een eerste slaapkamer (of bureau) en een wasplaats met ingebouwde kasten, die tevens dienst doet als berging en bijkeuken. De duplexverdieping is bereikbaar via de vide in de woonkamer en is ingericht met een nachthal, een tweede grote slaapkamer met aansluitend een ingebouwde dressing en de badkamer met een bad, een afzonderlijke douche en een tweede toilet.

Een volwaardige garagebox met automatische poort en een ruime autostandplaats op het terrein van de residentie, dienen erbij aangekocht te worden voor de gezamenlijke prijs van 30.000 EURO.

Overige kenmerken zijn het vernieuwde terras in padoek, toiletten met waterrecuperatie, een eigen centrale verwarming op aardgas, een conform gekeurde elektrische installatie, een anti-inbraakinstallatie, reeds een aantal vernieuwde keukentoestellen en een gemeenschappelijke fietsenstalling,

Aangenaam woon-werkverkeer is verzekerd door de vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van de belangrijkste invalswegen in de omgeving, net als een divers aanbod van lokale winkels en warenhuizen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
127 m2
Referentie
ISAY9VYL6Y-1
Makelaar Code
3622592
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Nov 2023
€385.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com