Home Appartement 3560 Lummen
Huzarenstraat 4-2-1
Kaart

Huzarenstraat 4-2-1

3560 Lummen Appartement
97 m² wonen
€290.000

Ervaar het hoogtepunt van luxe en comfort in dit prachtige duplex appartement in Lummen, ideaal geplaatst te midden van het bruisende stadsleven en dichtbij de autosnelweg. Dit elegante verblijf is niet alleen een toonbeeld van moderne gemakken, maar ook rijk aan voorzieningen in de nabije omgeving.

Als u op zoek bent naar de perfecte gezinswoning, dan is dit het! Met scholen, winkels en supermarkten vlakbij, biedt dit appartement optimaal wooncomfort. Ook natuurliefhebbers en hondenbezitters zullen zich hier thuis voelen dankzij de gemakkelijk bereikbare natuur en wandelpaden.

Het ruime interieur van deze duplex is slim ingedeeld over verschillende niveaus. De begane grond biedt een kelderberging, terwijl de eerste verdieping bestaat uit een gastentoilet, een keuken met aangrenzende berging, een eetkamer, een woonkamer en twee terrassen. Op de tweede verdieping vindt u een hal, een apart toilet, de master slaapkamer, een volledig uitgeruste badkamer en een tweede slaapkamer met airconditioning. De zolder biedt extra opbergruimte.

Met zonnepanelen, een EPC-label B en up-to-date elektriciteit, is deze woning uiterst energiezuinig en instapklaar.

Mis deze kans niet om deze perfecte mix van luxueus wonen en een onverslaanbare locatie te ervaren. Ontdek het unieke karakter van dit instapklare duplex appartement en maak er uw thuis van. Neem contact met ons op voor een privébezichtiging!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u ons bereiken op 013/31.14.00 of depiramide@era.be. We kijken ernaar uit om deze prachtige woning aan u voor te stellen!

* * *

1. Vraag: Waar is dit duplex appartement gelegen?
Antwoord: Dit duplex appartement is gelegen in Lummen, in het levendige stadscentrum en nabij de autostrade.

2. Vraag: Wat zijn enkele voorzieningen in de nabije omgeving van het appartement?
Antwoord: In de nabije omgeving van het appartement bevinden zich scholen, winkels en supermarkten. Daarnaast zijn er ook natuur en wandelroutes binnen handbereik.

3. Vraag: Wat is de indeling van dit appartement?
Antwoord: Het appartement is een duplex met een kelderberging, twee verdiepingen en een zolder. Op de eerste verdieping vinden we de inkomhal, gastentoilet, keuken, berging, eetkamer, living, en twee terrassen. Op de tweede verdieping bevinden zich de hal, apart toilet, twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De zolder biedt extra bergruimte.

4. Vraag: Beschikt het appartement over moderne voorzieningen?
Antwoord: Ja, het appartement beschikt over een reeks moderne voorzieningen zoals zonnepanelen, airco in slaapkamer 2 en elektriciteit die volledig conform is.

5. Vraag: Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie of een bezichtiging?
Antwoord: Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen via het nummer 013/31.14.00 of via depiramide@era.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Huzarenstraat 4-2-1 - 3560 Lummen - Ontdek luxe en comfort in dit duplex appartement in Lummen, strategisch gelegen in het levendige stadscentrum en nabij de autostrade. Dit stijlvolle verblijf biedt niet alleen een perfecte mix van moderne voorzieningen, maar ook een overvloed aan faciliteiten in de directe omgeving.

Met scholen, winkels en supermarkten op een steenworp afstand, is dit appartement ideaal voor gezinnen. Bovendien zijn natuur en wandelroutes binnen handbereik, waardoor het perfect is voor viervoeters en hun baasjes.

Indeling:
- Kelder: Kelderberging
- Verdieping 1: Inkomhal, gastentoilet, keuken, berging, eetkamer, living, en twee terrassen
- Verdieping +2: Hal, apart toilet, slaapkamer 1, badkamer met ligbad en douche, slaapkamer 2 met airco.
- Zolder: extra bergruimte

De woning beschikt over zonnepanelen, een EPC-label B en elektriciteit die volledig conform is. Met deze moderne voorzieningen is het appartement niet alleen energiezuinig, maar ook klaar voor onmiddellijke bewoning.

Dit is jouw kans om te genieten van de perfecte combinatie van luxe wonen en een ideale locatie. Ontdek de schoonheid van dit instapklare duplex appartement en maak het jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 013/31.14.00 of via depiramide@era.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Kadastraal Inkomen
€ 862
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
J69CPP1ZB6FT
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190828-0002189552-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Feb 2024
€290.000 / ERA De Piramide
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com