Home Te Koop Appartement 3560 Lummen
Ringlaan 38-bus-D
Kaart

Ringlaan 38-bus-D

3560 Lummen Appartement Te Koop
61 m² wonen
1 slaapkamers

Bent u op zoek naar een appartement in het hart van Lummen? Dan kan dit aantrekkelijke appartement op de vierde verdieping precies zijn wat u zoekt. Met voldoende ruimte om uw droomwoning te realiseren, biedt dit pand een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke stempel te drukken op uw nieuwe woning.

Met één slaapkamer, een royale woonkamer, keuken, badkamer en extra bergruimtes beschikt dit appartement over alle nodige voorzieningen. Daarnaast beschikt het over een schitterend terras om heerlijk te genieten van de zon en de groene omgeving. De toevoeging van een afgesloten garagebox voor uw auto maakt het plaatje compleet.

Dit appartement is gesitueerd op een ideale locatie, met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en alle andere stedelijke voorzieningen die Lummen te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een interessante investering of een nieuw, comfortabel thuis, dit appartement is zeker een bezoek waard.

Enkele belangrijke troeven van dit appartement zijn het aangename karakter, het panoramische uitzicht vanaf het terras, de aanwezige afgesloten garagebox en het feit dat het zich op de hoogste verdieping bevindt. Bovendien is de residentie waarin het appartement zich bevindt goed onderhouden en in prima staat.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan direct contact op via 011 30 50 50 of stuur een mail naar bjorn.schouten@dewaele.com.

* * *

Ringlaan 38-bus-D - 3560 Lummen - Bent u op zoek naar een mooi appartement in Lummen centrum? Dit aangenaam appartement, gelegen op de bovenste (4de) verdieping, biedt een ideale gelegenheid om uw eigen stempel te drukken op uw nieuwe thuis. Met 1 slaapkamer een ruime woonkamer, badkamer, keuken, berging en een kelderberging is er voldoende ruimte om uw droom appartement te creëren.

Verder geniet het appartement over een aangenaam terras, waar u kunt genieten van de zon en het groene uitzicht. Om uw wagen te parkeren is er een afgesloten bovengrondse garagebox.

De centrale ligging van dit appartement is een grote troef en biedt u toegang tot winkels, restaurants, en alle voorzieningen die Lummen te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een investering of een comfortabel appartement om in te wonen.

Interesse? Neem contact op via het nummer 011 30 50 50 of stuur een mail naar bjorn.schouten@dewaele.com

Troeven:
- Aangenaam 1 slaapkamer appartement
- Terras met panoramisch uitzicht
- Afgesloten garagebox
- Gelegen op de bovenste verdieping
- De residentie is goed onderhouden en goed in orde

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 150.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
4HZ5AOKORXLD
Makelaar Code
184921
EPC Waarde
2810 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€150.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com