Kaart

3560 Lummen Appartement Te Koop
128 m² wonen
2 slaapkamers

* * *

Mooie penthouse van 128 m² met 2 terrassen in Lummen centrum.
Prachtige penthouse in het centrum van Lummen. Het appartement is instapklaar, verkeert in zeer goede staat en is hoogwaardig afgewerkt. De indeling is als volgt: een inkomhal (lift) met gastentoilet, een leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een wasplaats, twee terrassen (oost en zuid georiënteerd), een private kelderberging en een ondergrondse garage met ruimte voor drie wagens. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie met slechts 5 wooneenheden.
LiggingHet appartement is gelegen aan de rand van het centrum van Lummen op wandelafstand van winkels, horeca, scholen en het openbaar vervoer. U geniet hier van een vlotte bereikbaarheid naar de E314 en E313, een mooi uitzicht op de groene omgeving en een ligging vlakbij het Schulensmeer.
OmschrijvingDe lift brengt ons rechtstreeks in dit lichtrijk en bijzonder appartement van 2016. Bestaande uit een inkomhal met gastentoilet, een zeer royale en lichte leefruimte, een open en volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend geniet u de twee zaligen terrassen. In de leefruimte zijn alle grote raampartijen voorzien van screens.Via de nachthal bereikt u de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken waardoor u geniet van een zalige nachtrust. De badkamer is knap afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche, een meubel met wastafel, een groot ligbad en een toilet. Verder heb je nog een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.De penthouse heeft overal vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en een gunstig EPC-label B. Leidingen voor airco zijn voorzien.In de kelder beschik je nog over een ruime private berging en maar liefst drie autostaanplaatsen. Deze laatste dienen bij aangekocht te worden waarvan de prijs afhankelijk is van het aantal dat u aankoopt.
Kortom: een knap dakappartement met zalige terrassen waar levenskwaliteit en comfort van de bewoner voorop staat op een uitstekende ligging!
Troeven- instapklaar appartement met hoogwaardige afwerking- toegang lift in eigen inkomhal- bewoonbare oppervlakte 128m²- 2 terrassen- overal vloerverwarming- elektrische installatie = conform- gunstig EPC = label B- mogelijkheid om 3 autostaanplaatsen bij aan te kopen- zeer goede en centrale ligging in Lummen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 376.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
9BFRGHS9CFNT
Makelaar Code
146410
EPC Waarde
109 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€376.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com