Home Te Koop Appartement 6860 Léglise
Rue des Vieux Prés 15-1
Kaart

Rue des Vieux Prés 15-1

6860 Léglise Appartement Te Koop
120 m² wonen
1598 m² perceel

Neem contact met ons op voor speciale voorwaarden tijdens de bouwtentoonstelling! ERA TOPIMMO heeft het genoegen om u de nieuwe residentie Les Lavandières te introduceren. Deze charmante verblijfplaats, bestaande uit negen appartementen, is prachtig gelegen in het dorp Léglise. Met een architectuur die harmonieus samengaat met de woonwijk, biedt Les Lavandières een ideale ligging om snel de hoofdwegen en naburige steden zoals Aarlen, Bastogne en de grens van Luxemburg te bereiken via E411/E25.

Bovendien, zijn alle faciliteiten en diensten binnen handbereik. Elk appartement biedt een ruime en lichte woonruimte, bestaande uit een hal, een keuken die uitgeeft op de grote woonkamer, een terras, een badkamer, een toilet en twee tot drie slaapkamers plus een bijkeuken. Bijkomende voordelen zijn onder andere een kelder, overdekte parkeerplaats en buitenparkeerplaats.

In deze duurzame residentie - die voldoet aan de huidige PEB Q-ZEN normen van Klasse A (<=85kwh/m²/jaar) - zijn de specificaties voor de constructiewerken en materialen beschikbaar op aanvraag. Elk appartement heeft ook toegang tot een lift, kelder, buiten- en binnenparkeerplaats. De verkoop is onderworpen aan registratierechten voor het land en BTW op de bouw.

Let op: de vermelde oppervlakten zijn berekend extra-muros (voor buitenmuren) en midden-muros (voor tussenmuren tussen appartementen), inclusief terrassen. Houd er rekening mee dat 3D beelden, foto's, lay-outs en plannen niet-contractueel zijn en onderhevig aan technische leidingen.

Voor meer informatie, afspraken en bezoeken, kunt u contact opnemen met ERA TOPIMMO op +3261210750.

* * *

Rue des Vieux Prés 15-1 - 6860 Léglise - ONTDEK DE BOUWSITE, bezoek op afspraak !
ERA TOPIMMO presenteert de nieuwe residentie Les Lavandières, bestaande uit 9 appartementen gelegen in het dorp Léglise.
De architectonische samenstelling past perfect in de woonwijk.
Ideaal gelegen, kunt u snel de hoofdwegen bereiken, de dichtstbijzijnde steden: Aarlen, Bastogne, Luxemburgse grens, E411/E25. Alle voorzieningen en diensten zijn binnen handbereik.
Voor elk appartement beschikt u over een ruime en lichte leefruimte bestaande uit een hal, een keuken die uitgeeft op de grote woonkamer, een terras, een doucheruimte, een toilet, 2 of 3 slaapkamers en een bijkeuken. Extra's: kelder, overdekte parkeerplaats en parkeerplaats buiten.
De beschrijving van de uitvoering van de werkzaamheden en de materialen zijn opgenomen in het bestek dat op aanvraag beschikbaar is.
Een duurzaam project dat voldoet aan de huidige PEB Q-ZEN normen: Klasse A <= 85kwh/m²/jaar.
De residentie heeft een lift en biedt een kelder, een buitenparkeerplaats en een binnenparkeerplaats voor elke flat. Verkoop onderworpen aan registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw.

De opgegeven oppervlaktes zijn berekend "extra-muros" (voor buitenmuren) en "midden-muros" (voor tussenmuren tussen appartementen), inclusief terrassen. 3D/foto's/lay-out/plannen: niet-contractueel - onder voorbehoud van technische leidingen.

Informatie, afspraken en bezoeken: ERA TOPIMMO +3261210750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 314.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1598 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
H2NX2IS8C9WJ
EPC Waarde
64 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
Projet 221176
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€314.900 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com