Home Te Koop Appartement 6860 Léglise
Rue des Vieux Prés 15-2
Kaart

Rue des Vieux Prés 15-2

6860 Léglise Appartement Te Koop
101 m² wonen
1598 m² perceel

In het pittoreske dorp Léglise presenteert ERA TOPIMMO de gloednieuwe residentie Les Lavandières. Deze residentie, bestaande uit negen appartementen, integreert perfect in de stille woonwijk dankzij zijn architectonische ontwerp. De ligging is ideaal: de voornaamste snelwegen en naburige steden zoals Aarlen, Bastogne en de Luxemburgse grens zijn vlot bereikbaar. Ook faciliteiten zoals winkels en diensten bevinden zich binnen handbereik.

Elk appartement in Les Lavandières biedt een ruime, lichte woonruimte met tal van voorzieningen. Denk daarbij aan een inkomhal, een keuken die uitmondt in een grote woonkamer, en een terras. Verder beschikt elk appartement over een doucheruimte, een toilet, twee of drie slaapkamers en een bijkeuken. Extra's zoals een kelder, overdekte parkeerplaats en buitenparkeerplaats maken het comfort compleet.

Deze residentie voldoet aan duurzaamheidsstandaarden en hanteert de actuele PEB Q-ZEN normen - Klasse A <= 85kwh/m²/jaar. Bovendien is er een lift aanwezig en krijgt elk appartement een kelder, een buitenparkeerplaats en een binnenparkeerplaats ter beschikking. Daarnaast is er een gedetailleerd bestek van de werkzaamheden en materialen beschikbaar op aanvraag.

Bij aankoop van een appartement in Les Lavandières zijn de registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw van toepassing. De aangegeven oppervlaktes zijn berekend inclusief terrassen, buitenmuren (extra-muros) en tussenmuren (midden-muros) tussen de appartementen.

Voor meer informatie, afspraken of bezoeken, neem vrijblijvend contact op met ERA TOPIMMO via +3261210750. Speciale voorwaarden zijn van toepassing tijdens de bouwtentoonstelling. Neem hiervoor contact met ons op!

* * *

Rue des Vieux Prés 15-2 - 6860 Léglise - ONTDEK DE BOUWSITE, bezoek op afspraak !
ERA TOPIMMO presenteert de nieuwe residentie Les Lavandières, bestaande uit 9 appartementen gelegen in het dorp Léglise.
De architectonische samenstelling past perfect in de woonwijk.
Ideaal gelegen, kunt u snel de hoofdwegen bereiken, de dichtstbijzijnde steden: Aarlen, Bastogne, Luxemburgse grens, E411/E25. Alle voorzieningen en diensten zijn binnen handbereik.
Voor elk appartement beschikt u over een ruime en lichte leefruimte bestaande uit een hal, een keuken die uitgeeft op de grote woonkamer, een terras, een doucheruimte, een toilet, 2 of 3 slaapkamers en een bijkeuken. Extra's: kelder, overdekte parkeerplaats en parkeerplaats buiten.
De beschrijving van de uitvoering van de werkzaamheden en de materialen zijn opgenomen in het bestek dat op aanvraag beschikbaar is.
Een duurzaam project dat voldoet aan de huidige PEB Q-ZEN normen: Klasse A <= 85kwh/m²/jaar.
De residentie heeft een lift en biedt een kelder, een buitenparkeerplaats en een binnenparkeerplaats voor elke flat.

Verkoop onderworpen aan registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw.

De opgegeven oppervlaktes zijn berekend "extra-muros" (voor buitenmuren) en "midden-muros" (voor tussenmuren tussen appartementen), inclusief terrassen. 3D/foto's/lay-out/plannen: niet-contractueel - onder voorbehoud van technische leidingen.

Informatie, afspraken en bezoeken: ERA TOPIMMO +3261210750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 284.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1598 m2
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
ZCRM2FY8WB0Z
EPC Waarde
64 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
Projet 221176
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€284.900 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com