Home Te Koop Appartement 6860 Léglise
Rue des Vieux Prés 15-5
Kaart

Rue des Vieux Prés 15-5

6860 Léglise Appartement Te Koop
101 m² wonen
1598 m² perceel

Profiteer nu van speciale voorwaarden voor de bouwtentoonstelling, neem contact met ons op voor meer informatie! ERA TOPIMMO is trots om de nieuwe residentie Les Lavandières te presenteren. Deze woongemeenschap, gelegen in het charmante dorp Léglise, bestaat uit negen appartementen die naadloos aansluiten op de architectuur van de woonwijk. Dankzij de gunstige ligging bereik je de snelwegen en naburige steden zoals Aarlen, Bastogne en de Luxemburgse grens binnen no-time. Ook de E411/E25 snelweg is eenvoudig bereikbaar. Alle voorzieningen en diensten die je nodig hebt, liggen binnen handbereik.

Ieder appartement beschikt over een ruime, lichtovergoten leefruimte. Hier vind je een hal, open keuken die vloeiend overgaat in de ruime woonkamer, een terras, badkamer, apart toilet, twee of drie slaapkamers en een bijkeuken. Extra faciliteiten zoals een kelder, overdekte parkeerplaats en een openluchtparkeerplaats zijn ook inclusief.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden en gebruikte materialen kan een bestek op aanvraag worden verstrekt. Met respect voor de huidige energienormen PEB Q-ZEN leveren we duurzame projecten. De residentie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het energieverbruik minder dan 85kwh/m²/jaar bedraagt.

De residentie is bovendien uitgerust met een lift en bij elke flat behoort een kelder, een buiten- en binnenparkeerplaats.

Het aankoopproces is onderworpen aan registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw.

De vermelde oppervlakken zijn berekend op basis van buitenmuren ("extra-muros") en tussenmuren ("midden-muros") van de appartementen, inclusief terrassen. Let op: de weergegeven 3D-beelden, foto's, indelingen en plannen zijn indicatief en niet bindend; technische leidingen kunnen wijzigen.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een bezichtiging, neem contact op met ERA TOPIMMO op telefoonnummer +3261210750.

* * *

Rue des Vieux Prés 15-5 - 6860 Léglise - ONTDEK DE BOUWSITE, bezoek op afspraak !
ERA TOPIMMO presenteert de nieuwe residentie Les Lavandières, bestaande uit 9 appartementen gelegen in het dorp Léglise.
De architectonische samenstelling past perfect in de woonwijk.
Ideaal gelegen, kunt u snel de hoofdwegen bereiken, de dichtstbijzijnde steden: Aarlen, Bastogne, Luxemburgse grens, E411/E25. Alle voorzieningen en diensten zijn binnen handbereik.
Voor elk appartement beschikt u over een ruime en lichte leefruimte bestaande uit een hal, een keuken die uitgeeft op de grote woonkamer, een terras, een doucheruimte, een toilet, 2 of 3 slaapkamers en een bijkeuken. Extra's: kelder, overdekte parkeerplaats en parkeerplaats buiten.
De beschrijving van de uitvoering van de werkzaamheden en de materialen zijn opgenomen in het bestek dat op aanvraag beschikbaar is.
Een duurzaam project dat voldoet aan de huidige PEB Q-ZEN normen: Klasse A <= 85kwh/m²/jaar.
De residentie heeft een lift en biedt een kelder, een buitenparkeerplaats en een binnenparkeerplaats voor elke flat.

Verkoop onderworpen aan registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw.

De opgegeven oppervlaktes zijn berekend "extra-muros" (voor buitenmuren) en "midden-muros" (voor tussenmuren tussen appartementen), inclusief terrassen. 3D/foto's/lay-out/plannen: niet-contractueel - onder voorbehoud van technische leidingen.

Informatie en afspraken, bezoeken: ERA TOPIMMO +3261210750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 284.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1598 m2
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
J0YFLXB9VA9E
EPC Waarde
41 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
Projet 221176
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€284.900 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com