immo Kaart

Heirstraat 417-6, 3630 Maasmechelen

Appartement Te Koop in Maasmechelen
338 m² wonen
4 slaapkamers

Heirstraat 417-6 - 3630 Maasmechelen - Bent u opzoek naar een triplex appartement met bijhorende studio, in het mooie Opgrimbie? Dan is dit appartement gelegen in een rustige en landelijke omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn, zeker iets voor u! Met de snelweg op nog geen 5 minuten afstand, geniet u van een vlotte verbinding naar steden zoals Genk, Hasselt en vele andere bestemmingen. Ook voor natuurliefhebbers is dit de ideale locatie. Maak een ontspannende wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Maasmechelen. Het Nationaal Park Hoge Kempen, een van de grootste natuurreservaten van België, biedt uitgestrekte bossen, adembenemende landschappen en een overvloed aan fauna en flora.

Deze unieke woongelegenheid bevindt zich in een kleine residentie met slechts 6 exclusieve wooneenheden, en biedt een landelijk uitzicht dat elke dag een gevoel van rust en sereniteit brengt. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 338 m2. De bovenliggende studio is een opmerkelijke toevoeging aan dit appartement. Hoewel er geen aparte ingang is, is de studio perfect geschikt voor ouders, kinderen of andere naasten die in de nabijheid willen zijn zonder in te boeten aan privacy. De veelzijdigheid van deze ruimte creëert een perfecte balans tussen gedeelde momenten en individuele ruimte.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die als toegangspoort dient tot de leefruimte van dit verfijnde appartement en over een apart toilet beschikt. De woonkamer en open keuken vormen het bruisende hart van dit appartement. Grote raampartijen laten overvloedig daglicht binnenstromen, waardoor de ruimte wordt gevuld met een levendige energie en een gevoel van verbondenheid met buiten. De keramische tegelvloer draagt bij aan de frisse en neutrale sfeer van het interieur.

De moderne keuken beschikt over een uitgebreid scala aan apparatuur, waaronder een kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigsysteem en dubbele spoelbak. Voldoende opbergruimte biedt een plek voor alles, terwijl het gestroomlijnde ontwerp de perfecte setting creëert om uw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. De ruime berging is voorzien van de aansluitingen van wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. Met 3 zeer ruime slaapkamers biedt dit appartement een overvloed aan leefruimte en privacy. De slaapkamers zijn ontworpen voor comfort en ontspanning, met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer is een oase van luxe, met een bad-douche combinatie met granieten achterwand en toilet. Het dubbele badmeubel biedt voldoende opbergruimte en stijl, net zoals de twee kolomkasten extra ruimte bieden om uw persoonlijke spullen op te bergen.

De studio, gelegen op de 2de verdieping, is voorzien van een leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer en 2 opslagruimtes die eventueel kunnen dienen als slaapkamers.

Via de leefruimte stapt u buiten op het terras, een uitnodigende buitenruimte die voorzien is van verlichting en een stroompunt. Hier kan u genieten van de frisse buitenlucht en het verlengstuk van uw leefruimte.


EXTRA’S:

PLUSPUNTEN:

Komt u alle troeven van dit appartement graag zelf bewonderen?
Neem contact op met ons voor het inplannen van een bezoek:
Telefoon: 086 206 111
E-mail: office@immofusion.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.700
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
338 m2
Referentie
J-676XMPJHI9
Makelaar Code
5504358
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Sep 2023
€370.700 / ImmoFusion
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com