Kaart

Herdersstraat 23-12

3630 Maasmechelen Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Zoek je naar de perfecte combinatie van comfort, gemak en locatie? Dan is dit ruime appartement van 85m² in het hart van Maasmechelen de ideale keuze voor jou. Omarm een moderne en comfortabele levensstijl met twee slaapkamers, een ondergrondse parking en een energiezuinig EPC-label B.

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het levendige centrum van Maasmechelen, ben je omringd door trendy winkels en gezellige restaurants die je te voet kunt bereiken. Geniet van een ontspannen wandeling door het park of breng een avondje uit door in de stad, de keuze is aan jou!

Het appartement zelf straalt rust en ruimte uit, dankzij de grote ramen die overdag een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Het biedt je de perfecte kans om je eigen stempel te drukken, aangezien er een opfrisbeurt nodig is.

Er zijn twee comfortabele slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor iedereen en de badkamer is uitgerust met een ligbad voor dat beetje extra luxe. Maar het grootste gemak kan wel eens de ondergrondse parking zijn, geen stress meer over parkeerplekken - je auto staat altijd veilig en droog geparkeerd.

Met maandelijkse algemene kosten van 275 euro, inclusief voorschotten gas en water, is dit appartement ook zeer aantrekkelijk als opbrengsteigendom. Mis deze kans niet en vind je droomwoning in Maasmechelen. We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op!

* * *

Herdersstraat 23-12 - 3630 Maasmechelen - Ben je op zoek naar een comfortabele en gezellige plek om te wonen? Zoek niet verder! Dit ruime appartement van 85m², gelegen in het hart van Maasmechelen, is precies wat je zoekt. Met 2 slaapkamers, een ondergrondse parking en een EPC-label B, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een moderne en comfortabele levensstijl.

Dit appartement is ideaal gelegen, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Maasmechelen. Geniet van de levendige sfeer, de trendy winkels en de gezellige restaurants, allemaal op loopafstand van je voordeur. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling door het park of een avondje uit in de stad, alles is binnen handbereik.

Het appartement zelf is licht en ruim, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Hoewel een opfrisbeurt nodig is, biedt het de perfecte kans om deze woning naar jouw smaak te personaliseren.

Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen. De badkamer beschikt over een ligbad.

En laten we de ondergrondse parking niet ... vergeten! Geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplaats, want jouw auto staat veilig en droog onder het gebouw.


De algemene kosten bedragen 275 euro per maand, dit is inclusief voorschotten gas en water.

Ook ideaal als opbrengsteigendom!

Kortom, dit appartement biedt de perfecte combinatie van comfort, gemak en locatie. Mis deze kans niet om jouw droomwoning te vinden in Maasmechelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Kadastraal Inkomen
€ 719
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
38WUZ0KTHQJD
Makelaar Code
2896
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230413-0002865271-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€159.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com