Kaart

Kapelstraat 13

3630 Maasmechelen Appartement
921.65 m² wonen
2676 m² perceel
€1.299.000

Ontdek dit unieke vastgoedproject in de historische Tuinwijk van Eisden, waar ooit de buurtwinkel stond. Dit project beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 26a 71ca en omvat meer dan 920m² bewoonbare ruimte, verspreid over twee locaties: een woning in de Voedingsstraat en een vergunde B&B in de Kapelstraat.

De charmante gezinswoning beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers en is onderverdeeld in twee afzonderlijke entiteiten. De B&B biedt plaats aan twaalf kamers, elk met hun eigen badkamer, en diverse gemeenschappelijke ruimtes zoals een ontbijtzaal, keuken, en berg- en technische ruimtes. Extra comfort wordt verzekerd door de voorzieningen voor het plaatsen van een lift.

Het aangrenzende perceel biedt voldoende parkeerplaatsen voor gasten, of kan worden omgetoverd tot een prachtige tuin voor zonnige dagen. Een uniek aspect van dit project is de toplocatie in Eisden Tuinwijk, op loopafstand van Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Shopping Village en Ter Hills Resort.

Enkele belangrijke troeven van dit vastgoed zijn de ruime perceel- en bewoonbare oppervlakte, de vergunde B&B, de mogelijkheid tot een eigen woonst of extra gastenverblijf, een ruime garage, vernieuwd dak en raamwerk met dubbele isolatie, en een gunstig EPC klasse B. Dankzij de ligging ben je zo in Maastricht (25 min) of Genk (20 min) en bevind je je vlakbij het recent geopende Ter Hills Resort en Elaisa Wellness Center.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan je Yoerie contacteren op 0468/58.62.96 of yoerie@vestio.com.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kapelstraat 13 - 3630 Maasmechelen - Uniek project op maar liefst 26a 71ca te Eisden Tuinwijk

Gelegen binnen de historische Tuinwijk te Eisden, in wat vroeger de buurtwinkel was, vinden we dit unieke project. Op een uitzonderlijk terrein van maar liefst 26a 71ca treffen we in totaliteit ruim 920m² bewoonbare oppervlakte aan. Dit is verspreid over enerzijds de woning gelegen in de Voedingsstraat 5 en anderzijds de vergunde B&B gelegen in de Kapelstraat. De woning bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers en is in de realiteit opgesplitst in 2 afzonderlijke entiteiten. De B&B biedt ruimte voor 12 kamers met elks een eigen badkamer alsook de nodige gemeenschappelijke ruimtes (ontbijtzaal, keuken, berg- en technische ruimtes,…). Bovendien zijn er voorzieningen voor het plaatsen van een lift. Op het aangrenzende perceel is er voldoende ruimte om parking te voorzien voor gasten. Eveneens zou dit een geweldige tuin kunnen worden waar het op zonnige dagen heerlijk vertoeven is.
Zet dit alles in de historische Tuinwijk op wandelafstand van het Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Shopping Village, Ter Hills Resort en je krijgt een uniek project!

Troeven Perceeloppervlakte van maar liefst 26a 71ca Bewoonbare oppervlakte van ruim 920m² Vergunde B&B voor 12 kamers met eigen badkamer Kantoorruimte alsook mogelijkheid tot eigen woonst of extra gastenverblijf Ruime garage alsook fietsenstalling Het dak werd volledig vernieuwd Vernieuwd raamwerk in PVC met dubbele isolerende beglazing Erg gunstig EPC: klasse B Ligging Gelegen te Eisden Tuinwijk Op wandelafstand van het Nationaal Park Hoge Kempen waar het heerlijk wandelen en mountainbiken is Op een boogscheut van Maasmechelen Shopping Village Het nieuwe Ter Hills Resort en Elaisa Wellness Center liggen om de hoek Het centrum van het levendige Maastricht bereik je op amper 25min, het centrum van Genk op slechts 20min
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Yoerie op het telefoonnummer 0468/58.62.96 of mail naar yoerie@vestio.com.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.299.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.156
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
2676 m2
Bewoonbare oppervlakte
921.65 m2
Referentie
YVUKSCFX45PX
Makelaar Code
VKTK-003-YN
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.299.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com