Home Appartement 3630 Maasmechelen
Herdersstraat 3-12
Kaart

Herdersstraat 3-12

3630 Maasmechelen Appartement
€259.000

Stel je voor dat je woont in een prachtig duplex-appartement, waar comfort en gemak samenvloeien. Dit is wat dit pand op de Herdersstraat 3 bus 12 in Maasmechelen te bieden heeft. Ideaal gelegen op amper 5 minuten van het levendige centrum van Maasmechelen, ligt dit appartement nabij scholen, openbaar vervoer en winkelcentra zoals M2 en Maasmechelen Village. Bovendien zorgt de vlugge toegang tot de autostrade richting Nederland en Brussel/Antwerpen voor een snelle verbinding met de omliggende steden, een waar pluspunt van deze rustig gelegen woning.

Bij het binnenstappen van het appartement word je verwelkomd door een ruime inkomhal, met praktische inbouwkast en gastentoilet. Deze hal leidt je naar de lichte, ruime leefruimte, rijkelijk verlicht door een grote raampartij. De elektrische rolluiken laten je toe om zelf de lichtinval te controleren en zorgen voor de nodige privacy.

De naastgelegen keuken is van alle gemakken voorzien: ingebouwde koelkast, vaatwasser, heteluchtoven, kookplaat, lavabo en afzuigsysteem. Bovendien biedt de handige warmwaterboiler onder de lavabo je altijd direct warm water. Een bijkomende berging kan als extra opbergruimte dienen.

Via de stijlvolle trap bereik je de benedenverdieping met master bedroom, tweede slaapkamer en de goed uitgeruste badkamer met ligbad, douche, toilet, wandkast met lavabo en spiegelkast. Ook hier zijn twee extra bergruimtes voorzien, waar één van is ingericht met aansluitingen voor een wasmachine en een nieuwe gasketel van het kwaliteitsmerk “Vaillant”.

Het ruime, overdekte terras is de perfecte plek om te ontspannen. Van hieruit heb je een aangenaam uitzicht, ideaal om te genieten van de buitenlucht. Een ondergrondse autostaanplaats behoort tot het appartement, waardoor parkeerzorgen tot het verleden behoren. Dit duplex-appartement combineert comfort, functionaliteit en ligging op een stijlvolle manier, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor wie op zoek is naar een praktische woonruimte in Maasmechelen.

Wil je dit duplex-appartement komen bezichtigen? Of heb je meer informatie nodig? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111 of mail naar office@immofusion.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Herdersstraat 3-12 - 3630 Maasmechelen - Ontdek het comfortabele wonen in dit prachtige duplex-appartement, gelegen op een ideale locatie aan de Herdersstraat 3 bus 12 in Maasmechelen. Op slechts 5 minuten van het bruisende centrum van Maasmechelen, geniet deze eigendom van een gunstige ligging in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en winkelcentra zoals M2 en Maasmechelen Village. De nabijheid van de af- en oprit van de autostrade richting Nederland en Brussel/Antwerpen voegt nog meer gemak toe aan deze aantrekkelijke maar toch rustige locatie.
 
Bij het betreden van het appartement verwelkomt de ruime inkomhal je, voorzien van een gastentoilet en handige inbouwkast. De inkomhal vormt de toegangspoort tot de lichte en ruime leefruimte, waar een grote raampartij zorgt voor overvloedig natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid. Elektrische rolluiken bieden privacy en controle over de lichtinval.
 
Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de goed uitgeruste keuken, compleet met ingebouwde koelkast, vaatwasser, heteluchtoven, kookplaat, lavabo, afzuigsysteem en voldoende opbergruimte. Onder lavabo bevindt zich een handige warmwaterboiler. De keuken wordt vergezeld door een praktische berging die kan dienen als extra opbergruimte.
 
Een elegante trap in de leefruimte leidt naar de benedenverdieping, waar een master bedroom, een tweede slaapkamer en een goed uitgeruste badkamer zich bevinden. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wandkast met lavabo en spiegelkast. Twee extra bergruimtes op deze verdieping bieden extra opslagmogelijkheden, waarbij één berging is uitgerust met de nodige aansluitingen voor een wasmachine en een nieuwe gasketel van het gerenommeerde merk “Vaillant”.
 
Het ruime en volledig overdekte terras, bereikbaar vanuit de leefruimte, biedt een oase van rust met een aangenaam uitzicht, perfect om te genieten van de buitenlucht. Een bijkomend voordeel is de ondergrondse autostaanplaats die bij het appartement hoort, waardoor parkeren geen zorg meer hoeft te zijn. Dit duplex-appartement combineert comfort, functionaliteit en een gunstige ligging, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische woonruimte in Maasmechelen.
 
PLUSPUNTEN:
 
EXTRA:
 
Interesse om dit duplex-appartement te komen bezichtigen? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111 of stuur een mailtje naar office@immofusion.be.
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Referentie
KH9ZLG1Q1W4-
Makelaar Code
5912168
EPC Waarde
152 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€259.000 / ImmoFusion
16 Mar 2024
€269.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com