Kaart

Inkomstraat 27-2

3630 Maasmechelen Appartement
277 m² wonen
2 slaapkamers
€960.000

Dit villa-appartement verwelkomt je met een eigen inkomhal, met gastentoilet en vestiaire. Dubbele deuren openen naar de royaal opgezette, open leefruimte. Hier vind je een eet- en zithoek, stijlvol afgewerkt met op maat gemaakte inbouwkasten en een gezellige gashaard. Grote raampartijen verzekeren overvloedig daglicht doorheen deze ruimte en bieden toegang tot het ruime terras. De luxueuze keuken is een plaatje van vakmanschap en volledig uitgerust.

Via een nachthal betreed je de masterbedroom met privédressing en ensuite badkamer, samen met een gastenkamer die eveneens een eigen badkamer heeft, en een wasruimte met ingebouwde kasten. In de kelder bevinden zich twee eigen garages en een private bergruimte.

De zwarte luxe keuken op maat, met keukeneiland en zwevend blad, is voorzien van topklasse Siemens-apparatuur zoals een koelkast, diepvries, Quooker, stoomoven, oven, inductiekookplaat, grote wijnklimaatkast, vaatwasser en dampkap van ABK geïntegreerd in het plafond. Iets wat dit keukeneiland extra bijzonder maakt is de Ruby Fires open haard (bio-ethanol).

De eerste badkamer, aansluitend aan de masterbedroom, is ingericht met een inloopdouche met zitbank, een dubbele wastafel geïntegreerd in het meubel en een toilet. De tweede badkamer is voorzien van een ruim hoekligbad, een enkele wastafel geïntegreerd in het meubel, een douche en een toilet.

Parketvloeren geven dit volledige appartement een warme en elegante touch. Een luxueus, op maat gemaakt villa-appartement dat alle comfort biedt voor de moderne stedeling.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Inkomstraat 27-2 - 3630 Maasmechelen - INDELING

Het villa-appartment biedt een privatieve inkomhal, compleet met gastentoilet en vestiaire, die via een dubbele deur de toegang voorziet tot de riante open leefruimte voorzien van eet- en zithoek. De woonkamer is stijlvol afgewerkt met op maat gemaakte inbouwkasten en beschikt over een gashaard. Dankzij de grote raampartijen geniet de hele leefruimte van overvloedig daglicht, eveneens bieden ze toegang tot het ruime terras. Aangrenzend bevindt zich de volledig uitgeruste luxueuze maatwerkkeuken die tot in de kleinste details is afgewerkt. 

Een nachthal zorgt voor de verbinding naar de masterbedroom met privédressing en privébadkamer, de gastenkamer met 2de privébadkamer, en de wasruimte voorzien van inbouwkasten. 

Op de kelderverdieping beschikt het appartement over 2 privatieve garages en een private bergruimte. 

AFWERKING

De luxueuze zwarte maatwerkkeuken is uitgerust met een keukeneiland voorzien van een zwevend blad en hoogwaardige Siemens-apparatuur, waaronder een koelkast, een diepvries, een Quooker, een stoomoven, een oven, een inductiekookplaat, een grote wijnklimaatkast, een vaatwasser en een ingebouwde dampkamp in het plafond van ABK. Het keukeneiland beschikt ook over een open haard van Ruby Fires (bio-ethanol). 

Badkamer 1, grenzend aan de masterbedroom, is uitgerust met een inloopdouche met zitbank, een dubbele wasbak geïntegreerd in het meubel en een toilet. 
Badkamer 2 is voorzien van een ruim hoekligbad, een enkele wasbak geïntegreerd in het meubel, een douche en een toilet.

Het volledige appartement is voorzien van parketvloeren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 960.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.023
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
-S4HH0A9JJ3C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Klasse A (geen kans)
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€960.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com