Kaart

Oude Baan 1-1

3630 Maasmechelen Appartement Te Koop
75 m² wonen
200 m² perceel
2 slaapkamers

Vergeet de gewone vastgoed zoekertjes! Duik in de wereld van mogelijkheden met deze prachtige appartementsblokken, strategisch gelegen aan de Oude Baan 1 en Oude Baan 3 in het levendige Maasmechelen. Voor zowel de huiszoeker die comfort verlangt als de slimme investeerder biedt deze toplocatie een breed scala aan opties voor verschillende behoeften en aspiraties.

Je zult ongetwijfeld verliefd worden op het charmante tweeslaapkamerappartement dat zich op de eerste verdieping van Oude Baan 1 bevindt. Met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 75 vierkante meter en een energielabel C, combineert dit appartement gemak, stijl en milieubewust wonen op één plek.

De ligging is niet minder dan perfect! Geniet van de serene rust van de omgeving en tegelijkertijd de nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het nabijgelegen natuurgebied en recreatieopties maken je leven hier in Maasmechelen nog aangenamer en aantrekkelijker.

Investeringsgerichte kopers zullen ook veel te winnen hebben bij deze appartementsblokken. Van de aankoop van één, twee of zelfs vier appartementen, de keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is de pretparkrit voor vastgoedinvesteerders die zich richten op het opbouwen of diversifiëren van hun portfolio met eigendommen die hedendaags comfort en potentieel hoge rendementen combineren.

Aarzel niet langer! Dit is jouw gouden kans om eigenaar te worden van één of meerdere appartementen op deze gewilde locatie in Maasmechelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door alle mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden.

* * *

Oude Baan 1-1 - 3630 Maasmechelen - Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige appartementsblok gelegen aan Oude Baan 1 en Oude Baan 3 in het bruisende Maasmechelen!

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel thuis of een slimme investering, deze locatie biedt een scala aan mogelijkheden die passen bij verschillende behoeften en ambities. Met een strategische ligging en veelzijdige eigenschappen is dit de perfecte gelegenheid om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken.

Dit tweeslaapkamerappartement, gelegen op de eerste verdieping te Oude Baan 1, biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en een uitstekende locatie. Met een bewoonbare oppervlakte van 75m² en een energielabel C, ben je verzekerd van een energiezuinige en milieubewuste leefomgeving.

De ligging is werkelijk ideaal! Geniet van de rust van de omgeving, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer op steenworp afstand liggen. Natuurgebieden en recreatiemogelijkheden zijn binnen handbereik, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat Maasmechelen te bieden heeft.

Deze ... appartementenblok opent ook de deuren naar een opwindende kans voor investeerders. Of je nu de voorkeur geeft aan de aankoop van één, twee, of zelfs vier appartementen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Dit is jouw kans om een portfolio op te bouwen of te diversifiëren met eigendommen die niet alleen hedendaags comfort bieden, maar ook potentieel lucratieve rendementen opleveren.

Wacht niet langer en grijp deze kans om eigenaar te worden van één of meerdere appartementen in deze gewilde locatie in Maasmechelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 99.000
Kadastraal Inkomen
€ 434
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
200 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
O53-P82TVB3H
Makelaar Code
2913
EPC Certificaat
20230301-0002825609-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€99.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com