Kaart

Heesterstraat 11

3630 Maasmechelen Appartement Te Koop
120 m² wonen

Dit schitterende duplex-appartement ligt in de rustige Heesterstraat in Maasmechelen, een ideale locatie met snelle verbindingen naar de Rijksweg en andere dagelijkse voorzieningen. Het appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw dat in 2006 werd opgetrokken en bestrijkt de tweede en derde verdieping.

Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De woonkamer aan de linkerkant is zeer licht en heeft een open keuken met recent geïnstalleerde apparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een gezellig terras aan de achterkant van het gebouw.

De badkamer is uitgerust met een bad, inloopdouche en wastafel. Op dezelfde verdieping vind je ook een ruime berging, gastentoilet en de eerste slaapkamer. Een vaste trap leidt naar de bovenverdieping met een overloop die momenteel als kantoorruimte wordt gebruikt en de tweede ruime slaapkamer.

Achteraan het perceel bevindt zich de garage, die ook is uitgerust voor een laadpaal. Daarnaast zijn er nog twee parkeerplaatsen bij het appartement inbegrepen. Dankzij de zonnepanelen (8 stuks) heeft dit appartement een gunstig EPC-label, wat een groot pluspunt is.

Belangrijkste kenmerken van dit prachtige appartement zijn de duplex-indeling, de aangename locatie, twee slaapkamers (met mogelijkheid tot drie), gunstige EPC dankzij zonnepanelen, garage met laadpaal en twee extra parkeerplaatsen. Dit appartement is ook een ideale investering.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact met ons op via 089 23 44 22 of mail naar [email protected]!

- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag -

* * *

Heesterstraat 11 - 3630 Maasmechelen - Dit prachtig duplex-appartement is gelegen op de Heesterstraat in Maasmechelen. Een rustig straatje dat de verbinding vormt tussen de Joseph Smeetslaan en de Koning Albertlaan. 
U bevindt zich hier binnen no-time op de Rijksweg, dewelke u gemakkelijk in verbinding brengt met het dagdagelijkse leven. De autostrade, scholen en de belangrijkste dagdagelijkse voorzieningen bevinden zich op amper 2,5 kilometer. 

Het appartement is gelegen in een kleinschalige blok, gebouwd in 2006, en situeert zich op de tweede en derde verdieping. 
Bij het betreden van het appartement komt u terecht in de inkomhal, dewelke fungeert als centraal punt in de woning. Aan de linkerzijde van de inkomhal, bevindt zich de lichtrijke woonkamer. De open keuken is uitgerust met alle nodige voorzieningen en de eigenaars hebben recent nieuwe toestellen geiinstalleerd. Via het raam in de woonkamer, heeft u toegang tot het gezellige terras aan de achterzijde van de blok.

De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche en lavabo. Verder is er op deze verdieping een ruime berging, gastentoilet en de eerste slaapkamer voorzien. 

De vaste trap in het leefgedeelte neemt u mee naar de overloop/vide, dewelke momenteel gebruikt wordt als bureauruimte. Vanuit hier kan u doorlopen naar de tweede, ruime slaapkamer. 

Aan de achterzijde van het perceel kan u de garage terugvinden, waar tevens de nodige voorzieningen aanwezig zijn voor een laadpaal. Verder behoren er ook nog twee autostaanplaatsen toe aan het appartement. 

Dankzij de zonnepanelen (8 stuks) geniet u hier van een gunstig EPC-label. Een zeer belangrijk pluspunt! 

Wij zetten de voornaamste troeven van dit schitterend appartement nog even voor u op een rijtje: 

Duplex-appartement;
Gelegen in een aangename buurt met een vlotte bereikbaarheid;
Twee slaapkamers, met mogelijkheid tot drie slaapkamers;
Gunstig EPC mede dankzij de zonnepanelen; 
Garage mét voorzieningen voor een laadpaal + 2 extra parkeerplaatsen.
Ook ideaal als investering
Gemeenschappelijke kosten circa 50,00 EUR


Kortom, een prachtig duplex-appartement gelegen op een TOP-locatie, in een kleinschalige blok en met een gunstig energielabel! 

Graag meer informatie gehad? Of wenst u graag een bezichtiging? Aarzel niet om ons te contacteren via het nummer 089 23 44 22 of mail naar [email protected]!

- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
R06GC3MMQYZV
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240328-0003184452-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€275.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com