Kaart

Herdersstraat 2-6

3630 Maasmechelen Appartement Te Koop
125 m² wonen
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in het levendige Maasmechelen? Dit instapklare, energiezuinige appartement heeft alles in huis voor een comfortabel leven op een centrale plek. Het twee slaapkamer appartement heeft een ruime leefruimte van 125m² en is gelegen op de tweede verdieping van een klein appartementencomplex, wat zorgt voor rust en privacy. Extra's zijn een prachtig overdekt terras van 15m², een eigen kelderopslag en een ondergrondse parkeerplaats.

Het appartement bestaat uit een privé-ingang, een sas, een toilet, een lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer, een open keuken met ingebouwde elektrische apparaten, een berging met afvoervoorziening, een badkamer met dubbele wastafel en bad en ten slotte, twee ruime slaapkamers.

Comfort wordt gegarandeerd door centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing in aluminium profiel, een goedgekeurde en conforme elektrische installatie, een prachtig terras en de aanwezigheid van een parkeerplaats en kelderopslag. De algemene kosten bedragen 80 euro per maand.

Samengevat, dit is een ruim, energiezuinig en instapklaar appartement op een geweldige locatie! Geïnteresseerd? Twijfel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88!

* * *

Herdersstraat 2-6 - 3630 Maasmechelen - Op zoek naar jouw ideale thuis in het bruisende Maasmechelen? Dit instapklare en energiezuinige appartement biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen op een centrale locatie. Het appartement, met twee slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 125m², bevindt zich op de tweede verdieping van een klein appartementencomplex, waardoor je in alle rust en privacy kunt genieten. Het beschikt over een prachtig overdekt terras van ongeveer 15m², een eigen kelderberging en een ondergrondse autostaanplaats!

De indeling omvat een privé-inkomhal, een sas, een toilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend de eetkamer, een open keuken met ingebouwde elektrische toestellen, een berging met afvoervoorziening, een badkamer met dubbele lavabo en een badkuip, en tot slot, twee ruime slaapkamers.

Het comfort wordt verzekerd door centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing in aluminium profiel, een elektrische installatie die goedgekeurd en conform is, een prachtig terras, en de aanwezigheid van een ... parking en kelderberging. De algemene kosten bedragen 80 euro per maand.

Kortom, dit is een ruim, energiezuinig en instapklaar appartement op een toplocatie! Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88! Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 906
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
Z9OVXRDZ32DZ
Makelaar Code
2946
EPC Waarde
143 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240216-0003144178-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€245.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com