Kaart

Ringlaan 8-1

3630 Maasmechelen Appartement Te Koop
100 m² wonen

Dit appartement, gelegen aan de Ringlaan in Maasmechelen, is een parel uit 1985. Het kleinschalige gebouw, met slechts drie wooneenheden, bevindt zich op een strategische locatie, minder dan 500 meter van de E314 snelwegoprit.

Het aangeboden appartement is gelegen op de begane grond en heeft een royale woonoppervlakte van ongeveer 100m². Een van de hoogtepunten is het bijna 7m² grote terras en de ruime garage met aangrenzende kelderopslag.

Bij binnenkomst leidt de hal naar de ruime woonkamer, die naadloos overgaat in de keuken met extra opslagruimte. De nachthal biedt toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De grootste slaapkamers zijn respectievelijk 13,50m² en 10,60m² groot. De derde kamer kan veelzijdig worden gebruikt, bijvoorbeeld als kinderkamer, kantoor of kleedkamer. De badkamer is uitgerust met een zitbad, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Via de gemeenschappelijke hal bereik je de kelderverdieping, waar de toekomstige eigenaar beschikt over een ruime garage en aangrenzende kelderopslag. De garage heeft een oppervlakte van 32m² en de kelder meet 6,50m².

Bijna alle aluminium ramen met dubbel glas hebben rolluiken, met uitzondering van de keuken en opslagruimte. Zie je jezelf al wonen in dit ruime appartement, of zie je het als een ideale investeringsmogelijkheid? Neem dan zeker contact met ons op via 011/69.76.40. Let op, de genoemde oppervlaktes zijn indicatief en RT Vastgoed kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden.

* * *

Ringlaan 8-1 - 3630 Maasmechelen - Op de Ringlaan te Maasmechelen houden we ter hoogte van het nummer 8 halt bij een kleinschalig appartementsgebouw dat werd opgericht in 1985. Het gebouw geniet een topligging op minder dan 500 meter van de oprit van de autosnelweg (E314).

In deze rustige residentie met 3 wooneenheden bieden we vandaag het appartement op het gelijkvloers aan. Het ruime appartement beslaat een netto woonoppervlakte van ongeveer 100m² en beschikt over een terras van bijna 7m². Een van de grote troeven is ongetwijfeld de ruime garage met bijhorende kelderberging onder het appartement.

Via de inkomhal krijg je toegang tot de ruime leefruimte met zithoek en eetkamer. De keuken bevindt zich aansluitend aan deze leefruimte en beschikt over een handige extra bergruimte.

Via de nachthal krijgen we toegang tot de 3 slaapkamers van het appartement, het apart toilet en de badkamer. De ruimste slaapkamers meten respectievelijk 13,50m² en 10,60m². De derde, kleinere kamer kan polyvalent gebruikt worden, zo kan deze ruimte perfect dienen als kinderkamer, bureelruimte of dressing. De badkamer is voorzien van een zitbad, een lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het terras met een oppervlakte van bijna 7m².

Via de gemeenschappelijke hal krijg je toegang tot de kelder van het gebouw. In deze kelder beschik je als toekomstige eigenaar over een zeer ruime garage met aansluitend een handige kelderberging. De garage, met automatische poort, heeft een oppervlakte van 32m², de bijhorende kelder meet 6,50m².

De aluminium ramen met dubbel glas beschikken bijna allemaal over rolluiken, enkel in de keuken en de bergruimte werd dit niet voorzien.

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit ruime appartement? Ben je volledig klaar om je eigen stempel te drukken op deze woning? Of zie jij in dit appartement eerder de ideale investeringsmogelijkheid? Neem dan zeker contact met ons op. Onze makelaars helpen je maar al te graag verder. (Tel. 011/69.76.40)

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1985
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
9GW61P8H0-RT
EPC Waarde
413 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231003-0002996946-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€215.000 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com