Home Appartement 1830 Machelen
Regimentsberg 22a
Kaart

Regimentsberg 22a

1830 Machelen Appartement
94 m² wonen
2 slaapkamers
€298.000

Ontdek dit instapklare appartement met twee slaapkamers, aangeboden door Maxime Real Estate. Gelegen in een rustige eenrichtingsweg, vlakbij het centrum van Diegem, biedt deze woning gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, het jeugdcomplex van Diegem Sport en belangrijke verbindingswegen.

Dit moderne appartement van ongeveer 94 vierkante meter, volgens het EPC-certificaat, bevindt zich op de tweede en bovenste verdieping van een kleine mede-eigendom. Het bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiairekast, een lichte woon-eetkamer van ongeveer 29 vierkante meter die toegang geeft tot een zuidgericht terras. De volledig uitgeruste open keuken is voorzien van een centraal kookeiland en ontbijthoek, en er is een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

De nachthal leidt naar twee slaapkamers van ongeveer 13 en 10 vierkante meter en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Extra kenmerken zijn onder meer dubbele beglazing, individuele gasverwarming en conforme elektriciteit. Het appartement wordt momenteel verhuurd voor €900 per maand, plus €150 kosten.

Volgens het overstromingsrapport bevindt de woning zich niet in een overstromingsgebied, met een P-score van A voor het perceel en een G-score van A voor het gebouw.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neemt u contact met ons op via 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be. Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie en de aangegeven oppervlakken louter indicatief zijn en geen wettelijke verbintenissen inhouden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Regimentsberg 22a - 1830 Machelen - Maxime Real Estate stelt u dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers voor.

Gelegen in een rustige éénrichtingstraat nabij centrum Diegem, openbaar vervoer, jeugdcomplex van Diegem Sport en belangrijke invalswegen,...

Dit modern appartement van +/-94m² (volgens EPC-certificaat) is gelegen op het 2e en laatste verdiep van een kleine mede-eigendom en is als volgt samengesteld:

Inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiaire kast, lichtrijke woon-eetkamer +/-29m² toegang gevend tot het Zuid gericht terras, volledig uitgeruste open keuken met centraal kookeiland/ontbijthoek en berging met aansluiting wasmachine/droogkast.
Nachthal, 2 slaapkamers +/-13-10m² en badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Bijkomende informatie: Dubbele beglazing, Ind. verwarming op gas, elektriciteit conform, momenteel verhuurd aan €900/maand + 150€ lasten.

Overstromingsrapport - Perceel P-score:A - Gebouw G-score: A.
Gebouw niet gelegen in een overstromingsgebied.

Wenst u meer informatie of een bezoek van dit pand? Contacteer ons op: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

De verstrekte informatie en de aangegeven oppervlakken zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.058
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
6KGVVGRQFQ82
Makelaar Code
5921619
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2977342
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Prive - meerdere gezinnen
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€298.000 / Maxime Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com