Home Te Koop Appartement 9870 Machelen
Posthoornstraat 26
Kaart

Posthoornstraat 26

9870 Machelen Appartement Te Koop
96 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtig afgewerkte nieuwbouwappartement, gelegen in de prestigieuze residentie DOMUS 21 in Machelen, biedt alles wat u zoekt in modern en comfortabel wonen. Gunstig gesitueerd op de tweede verdieping van het complex, beschikt dit appartement over twee ruime slaapkamers, een royale woonoppervlakte van c.a. 96m² en een gezellig terras van c.a. 8m² waar u heerlijk kunt ontspannen.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt is de energie-efficiëntie. Met een E-peil gelijk of onder de E30, vloerverwarming op aardgas en privézonnepanelen bent u verzekerd van een duurzaam en kostenbesparend thuis.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal, die leidt naar de eerste slaapkamer, een compleet uitgeruste badkamer voorzien van een lavabo en inloopdouche, en een apart toilet. De inkomhal geeft ook toegang tot de licht gevulde leefruimte, de eetkamer en de moderne keuken, compleet met frigo, oven, vaatwasser, kookplaat en dampkap. De tweede slaapkamer geeft toegang tot het zuidgerichte terras. Daarnaast is er een carport met voorzieningen voor een laadpaal, waarvan de aankoop vereist is voor €12.000.

Bijkomende voordelen zijn de gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging, de hoogwaardige afwerking van de keuken en het sanitair en het feit dat het appartement volledig geschilderd is. De mogelijkheid bestaat om dit appartement aan te kopen onder 6% BTW.

Dankzij de combinatie van comfort, luxe en duurzaamheid is dit appartement zowel een uitstekende investering als het ideale thuis.

* * *

Posthoornstraat 26 - 9870 Machelen - Bezoek dit project tijdens de Nationale Vastgoedweek op maandag 22/04 tussen 18u15 en 19u ter plaatse!

Dit mooi afgewerkt nieuwbouwappartement is gelegen in residentie DOMUS 21 in Machelen. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en geniet van 2 kamers, een totale woonoppervlakte van ca. 96m² en terras van ca. 8m². Het appartement is zeer energiezuinig (E-peil gelijk of onder de E30) door gebruik van vloerverwarming op aardgas en privatieve zonnepanelen.

INDELING:
Inkomhal - apart toilet - slaapkamer 1 - badkamer (lavabo, inloopdouche) - leefruimte - eetkamer - keuken (frigo, oven, vaatwas, kookplaat, dampkamp) - slaapkamer 2 - terras - carport met voorzieningen laadpaal (verplichte aankoop €12.000)

ALGEME INFO:
- Zuidgericht terras
- Verplichte aankoop carport met voorzieningen voor een laadpaal: €12.000
- Gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging
- Kwalitatieve afwerking voor keuken en sanitair
- Lift aanwezig
- Privatieve zonnepanelen
- Vloerverwarming op aardgas

Mogelijkheid om aan te kopen onder 6% btw!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 268.718
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
PE1TL9Z1M92A
Makelaar Code
185892
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€268.718 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com