Home Te Koop Appartement 9990 Maldegem
Mevrouw Courtmanslaan 70
Kaart

Mevrouw Courtmanslaan 70

9990 Maldegem Appartement Te Koop

Mevrouw Courtmanslaan 70 - 9990 Maldegem - In het hartje van Maldegem treffen we deze vlot bereikbare doch rustig gelegen nieuwbouwresidentie 'Qiyen' aan. Dit imponerend hedendaags project betreft 6 uiterst aardige appartementen met een doordachte planopbouw en binnenindeling, met alsook een weloverwogen keuze van de materialen die borg staan voor een optimaal comfort en woongenot verzekeren.
De architecten van BERKEIN realiseerden BEN-appartementen die gekenmerkt worden door een hoogwaardige afwerking, lichtrijke ruimtes, energiezuinigheid en riante leefruimtes en kamers in tegenstelling tot de meeste standaard nieuwbouwappartementen.
In het kleinschalige gebouw zijn nog 3 appartementen beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers, waarvan één appartement met 2 badkamers. Daarnaast is er ook voldoende bijkomende ruimte voorzien voor parkeerplaatsen (nog 5 beschikbaar, waarvan 3 overdekt) en bergplaatsen in de kelderverdieping.
De appartementen beschikken over vloerwarming die wordt aangestuurd door een warmtepomp waarmee zowel kan verwarmd als gekoeld worden. Daarnaast wordt elk appartement uitgerust met 6 zonnepanelen, een ventilatiesysteem D én akoestische isolatie tussen de verdiepingen om een ultiem comfort te garanderen.
De buitenruimte wordt getypeerd door zeer grote balkons die zuidgericht zijn en geen directe inkijk bevatten. Bovendien is er op het gelijkvloers ook een fietsenberging met voldoende plaats.
De oplevering wordt voorzien in maart 2025.
Een uitzonderlijke kans op een volwaardig woonappartement in het centrum van Maldegem. Stap gerust 200 meter verder ons kantoor binnen voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5OG3TOCTBVML
Makelaar Code
MAL202400
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€350.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com