Home Appartement 2390 Malle
Antwerpsesteenweg 333
Kaart

Antwerpsesteenweg 333

2390 Malle Appartement
154 m² wonen
Prijs op aanvraag

Zoek je een prachtig penthouse in het hart van Malle? Grijp nu je kans en boek je persoonlijke bezichtiging bij Karin via karin@reds.be. In het centrum van de charmante gemeente Westmalle staat dit prachtige penthouse te wachten op jou. Het maakt deel uit van een luxe nieuwbouwresidentie, waar comfort en elegantie samengaan.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet. Via de nachthal bereik je twee slaapkamers, die beiden uitgerust zijn met een eigen badkamer. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van het appartement en is royaal van formaat. Deze kamer deelt de ruimte met een uitnodigende open keuken, compleet met luxueuze inrichting en voldoende opslagruimte. Wat direct opvalt, is de openheid tot aan de nok van het dak, wat zorgt voor een overvloed aan ruimte en licht.

De grote ramen geven je toegang tot een adembenemend dakterras. Het terras is ook bereikbaar via de tweede slaapkamer. Een verplichte ondergrondse parkeerplaats kan worden aangekocht voor €24.000 en de verkoop valt onder het BTW-stelsel.

Enkele van de vele voordelen van dit pand zijn de parketvloeren, het prachtige dakterras, de luxueus ingerichte keuken en de energiezuinigheid (E-peil 27), mede mogelijk gemaakt door de geïnstalleerde zonnepanelen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem je contact op met Karin op 0486/97 84 27 of via karin@reds.be. Haar deskundige begeleiding maakt het vinden van je nieuwe woning tot een stressvrije ervaring.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Antwerpsesteenweg 333 - 2390 Malle - Bent u op zoek naar een penthouse met een prachtig terras in het centrum van Malle?
Reserveer dan nu uw persoonlijke rondleiding via karin@reds.be.

In het centrum van de gemeente Westmalle treft u deze prachtige penthouse, onderdeel van een luxueuze nieuwbouwresidentie.

Indeling:
U betreedt de inkomhal met gastentoilet en hebt via de nachthal toegang tot 2 slaapkamers, beiden met badkamer. U wandelt naar de voorzijde van het appartement waar de ruime woonkamer is met luxueuze ingerichte open keuken en riante berging. Deze ruimte is open tot in de nok van het dak, wat voor extra ruimtelijk gevoel zorgt. Een grote raampartij geeft u toegang tot het prachtige terras. Via de tweede slaapkamer hebt U ook toegang tot dit terras.

Een staanplaats in de ondergrondse parkeergarage is verplicht bij aan te kopen voor € 24.000, verkoop geschiedt onder het BTW-stelsel.

Bijzonderheden:
+ parket
+ prachtig dakterras
+ luxueus ingerichte keuken
+ BEN-appartement (E-peil 27)
+ zonnepanelen

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Karin op 0486/97 84 27 of karin@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
LHI95LOTJWVW
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com