Kaart

Schoolstraat 8

2390 Malle Appartement Te Koop
140 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een trendy, volledig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement in het hart van Oostmalle? Dit prachtige pand ligt op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, wat het ideaal maakt voor zowel gezinnen als jonge professionals.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een ruime woon- en eetkamer met open keuken. Een trap leidt naar een gezellige mezzanine die veelzijdig gebruikt kan worden. Grenzend aan de woonkamer vindt u de eetkamer die toegang biedt tot een tuin met aangelegd terras. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen sanitair en een apart toilet. Bovendien zijn de meubels inbegrepen in de prijs.

Het appartement beschikt ook over zonnepanelen en is asbestvrij. Een bijkomend voordeel is de verplichte aankoop van een ondergrondse parkeerplaats voor €15.000.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem vrijblijvend contact op met Karin via karin@reds.be of bel 0486/97 84 27.

* * *

Schoolstraat 8 - 2390 Malle - Trendy 2 slaapkamer appartement in het centrum van Oostmalle.

Bent u op zoek naar een prachtig trendy gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Oostmalle, met winkels, scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand?
Reserveer dan nu uw persoonlijke rondleiding via karin@reds.be.

Indeling:
U betreedt dit appartement via de leef-en eetruimte met open keuken. Via een trap hebt U toegang tot een gezellige mezzanine die tal van mogelijkheden biedt. Aansluitend aan de leefruimte is er de eetruimte en hebt U toegang tot de tuin met aangelegd terras. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, telkens met eigen sanitair en een apart toilet. De meubels zijn inbegrepen in de prijs.

Een staanplaats in de ondergrondse parkeergarage is verplicht bij aan te kopen voor € 15.000,00.

Bijzonderheden:
+ volledig gerenoveerd appartement
+ zonnepanelen
+ meubels zijn inbegrepen in de prijs
+ asbestvrij

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Karin op 0486/97 84 27 of karin@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
GO6CF7V0I0VC
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com