Kaart

Brugsevaart 78

9030 Mariakerke Appartement
106 m² wonen
2 slaapkamers
€549.000

Brugsevaart 78 - 9030 Mariakerke - Welkom in het luxueuze terrassen (3) appartement van uw dromen. Ontdek de ultieme exclusiviteit en geniet van de weelderige leefomgeving die dit unieke terrassen appartement te bieden heeft. Gelegen in het idyllische Mariakerke, langs de Brugsevaart, biedt dit pand een ongeëvenaard uitzicht op de romantische waterkant, met een schilderachtig schouwspel van charmante ligboten.
Dit hoogwaardige appartement is doordrenkt van natuurlijk licht dankzij de overvloedige grote ramen die tevens zorgen voor adembenemende uitzichten. Geniet van een maximaal comfort en privacy met elektrische screens op alle ramen. Met warme luchtverwarming, airconditioning en vloerverwarming is het altijd heerlijk thuiskomen.
Ervaar een moeiteloze levensstijl met de centrale stofzuiger en het domoticasysteem met prachtige slimme inbouwverlichting. De ruime kelder op het gelijkvloers biedt voldoende opslagruimte voor al uw persoonlijke bezittingen.
Zodra de lift u naar de derde verdieping brengt, wordt u betoverd door het schouwspel. De deuren openen en onthullen een oase van licht en schoonheid. Dit unieke appartement beschikt over niet één, maar maar liefst drie terrassen (48m²), allen op het zuiden gericht. De royale leefruimte biedt adembenemende uitzichten op het water en de weelderige groene omgeving.
De open keuken is een waar juweel, met stijlvolle en moderne afwerkingen. Met voldoende werkruimte en opbergruimte, plus alle benodigde apparatuur en een volwaardig kookeiland met barkrukken, is dit de ideale plek voor een heerlijke aperitief of een ontspannen lunch.
Naast de keuken bevindt zich een ruime berging met voldoende ruimte voor extra opslag, inclusief aansluitingen voor een wasmachine en droger. Het appartement is niet alleen voorzien van een centrale stofzuiger, maar beschikt ook over een uitgebreid verluchtingssysteem, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving.
De nachthal leidt u naar het luxueuze gastentoilet en een heerlijke badkamer met douche, dubbele wastafel en extra opbergruimte. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, elk met directe toegang tot een royaal terras. Hier kunt u volop genieten van het buitenleven tijdens de warme zomermaanden.
Dit appartement is werkelijk uniek en straalt een onmiskenbaar gevoel van exclusiviteit uit. Mis deze zeldzame kans niet en plan snel een bezichtiging. U bent van harte welkom om zelf te ervaren wat dit buitengewone terrassen appartement te bieden heeft.
Verplichte aankoop luxe autostaanplaats € 15000 ( voorziening laadpaal )

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
VQYQ3OWB1686
Makelaar Code
uniek-high-end-terrassen-appar
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€549.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com