Home Te Koop Appartement 7110 Maurage
Place de Maurage 32
Kaart

Place de Maurage 32

7110 Maurage Appartement Te Koop
170 m² wonen
170 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom bij We Invest Centre Hainaut! Laat ons je deze charmante duplex voorstellen, ideaal gelegen in het stadscentrum en dichtbij alle voorzieningen zoals snelwegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Deze perfect onderhouden woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je een privé inkomhal, een apart toilet, een woonkamer die naadloos aansluit op de volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een balkon.

De tweede verdieping herbergt een nachthal, een ingerichte doucheruimte, twee extra slaapkamers en een wasruimte. De woning is uitgerust met dubbele beglazing in PVC, centrale verwarming op gas en conforme elektrische installatie. Parkeren is geen probleem dankzij de ruime parkeerplaats op het plein.

Belangrijk om te vermelden: het energieprestatiecertificaat is categorie C, wat inhoudt dat het energieverbruik efficiënt is (174Kwh/m² per jaar). Alle tellers zijn gescheiden, dus er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Vraagprijs voor deze woning is €165.000. Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact op te nemen met Fabian Delannoy op 0495/14.63.60. Ook voor een gratis en vrijblijvende evaluatie van je huidige woning kan je bij Fabian terecht.

We Invest Centre Hainaut is jouw lokale makelaar in La Louvière, Binche, Thuin, Anderlues, Chapelle, Morlanwelz, Manage, Seneffe, Courcelles en Pont-à-Celles.

* * *

Vraag: Waar is dit duplex appartement gelegen?
Antwoord: Het appartement is gelegen in het centrum van de stad, dichtbij alle voorzieningen zoals snelwegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Vraag: Wat zijn de kenmerken van dit appartement?
Antwoord: Het appartement heeft een privé inkomhal, apart toilet, een open living met uitgeruste keuken, een balkon en één slaapkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich een nachthal, een ingerichte doucheruimte, twee slaapkamers en een wasruimte.

Vraag: Wat zijn de technische elementen van het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft PVC dubbele beglazing, centrale verwarming op gas, conforme elektrische installatie en gemakkelijk parkeren op het plein.

Vraag: Wat is de energiebalans van het appartement?
Antwoord: De Energie Prestatie Certificaat is C (174Kwh/m² /jaar). De unieke code is 20160714011668 E met een totaal van 22649Kwh/jaar.

Vraag: Wat is de gewenste prijs voor dit appartement?
Antwoord: De gewenste prijs voor dit appartement is 165.000 euro.

* * *

Place de Maurage 32 - 7110 Maurage - We Invest Centre Hainaut vous laisse découvrir cet agréable duplex situé en centre-ville à proximité de toutes les facilités (telles qu'autoroutes, commerces, écoles, transports en commun).

L'appartement comprend à l'étage 1: hall d'entrée privé, wc séparé, living ouvert sur cuisine équipée, 1 chambre, balcon.

A l'étage 2: hall de nuit, salle de douche équipée, 2 chambres et buanderie. 

Eléments techniques: châssis double vitrage en PVC, chauffage central gaz, installation électrique conforme, parking facile sur la place.

PEB=C (174Kwh/m².an). Code unique 20160714011668 E total=22649Kwh/an.
RC=417€

Tous les compteurs sont séparés.
Pas de charges communes!

Appartement facile d'entretien bien situé! A saisir rapidement!
Prix souhaité: 165.000€

Infos et visites, n'hésitez pas à contacter Fabian Delannoy au 0495/14.63.60.

Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez-moi au 0495/14.63.60.

!!! We Invest Centre Hainaut - Votre agence de proximité sur La Louvière, Binche, Thuin, Anderlues, Chapelle, Morlanwelz, Manage, Seneffe, Courcelles et Pont-à-Celles !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 165.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
170 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
AEG734NSDX0X
Makelaar Code
56960
Prijs Geschiedenis
29 Jan 2024
€165.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com