Home Te Koop Appartement 2800 Mechelen
Lange Nieuwstraat 27
Kaart

Lange Nieuwstraat 27

2800 Mechelen Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Lange Nieuwstraat 27 - 2800 Mechelen - Ben je op zoek naar een BEN - appartement in een kleinschalig project gelegen in het hartje van Mechelen? Dan zijn de appartementen in het project De Gulden Mouw ideaal! Dit project omvat 9 appartementen met een mix van 1 tot 3 slaapkamers. Allemaal zullen ze voorzien zijn van een mooie buitenruimte.

Dit prachtig gelijkvloers appartement van 105m2 beschikt over een ruime leefruimte met aansluitend een mooie buitenruimte met zongeoriënteerd terras. Overigens zijn er 2 ruime slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging.

Via de autolift zullen wagens en fietsen hun toegang vinden in de ondergrondse parking, waar tevens ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg, waarbij men waakt over de kwaliteit en energiezuinigheid. Alle appartementen zullen bijna-energieneutraal gebouwd worden, volgens BEN-30 normen. Dit betekent voor u als eigenaar dat u gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Deze residentie gelegen in het centrum van Mechelen ligt op wandelafstand van één van de nieuwe hotspots de 'Onze-Lieve-Vrouwestraat’, alsook de winkelstraat Bruul, Vismarkt en het vernieuwde treinstation.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
LN2FWQKCJFHT
Prijs Geschiedenis
08 Nov 2023
€419.000 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com