Kaart

2800 Mechelen Appartement Te Koop
98 m² wonen
2 slaapkamers

Wonen met een prachtig uitzicht op het kabbelende water van de Dijle of de stad, midden in het charmante centrum van Mechelen.
Project Devos maakt deze droom waar met een exclusieve reeks luxe-appartementen in het centrale, sfeervolle deel van Mechelen. De Lange Schipstraat is een rustige straat die grenst aan de waterweg de Dijle en is de verbinding tussen de bruisende Ijzerenleen en Bruul.
Dit nieuwbouwproject omvat vier unieke wooneenheden, verdeeld over twee deelgebouwen met elks twee appartementen, gelegen rond een weelderige binnentuin die een unieke woonsfeer biedt, met als kroon op het bouwwerk twee opmerkelijke penthouses. Hierdoor wordt een verfijnde woonwens werkerlijkheid, voor ieder wat wils.
Met een nadruk op kwaliteit en duurzaamheid worden de nieuwste bouwstandaarden toegepast, met een speciale focus op energie-efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat elk appartement bijna-energieneutraal is met een E-peil <20, wat resulteert in een besparing op de energiefactuur en een halvering van de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.
Een Bron van Inspiratie
Aan de waterkant van de Lange Schipstraat gelegen, vormt Project Devos de perfecte uitvalsbasis voor wie de dynamiek van de stad wil combineren met de rust en exclusiviteit van wonen aan het water, dicht bij groene oases zoals de Kruidtuin en de Sinte-Mettetuin. Met een verscheidenheid aan scholen in de nabije omgeving, biedt het een veilige toekomst voor uw kinderen. De strategische locatie bij het centraal station van Mechelen en nabij belangrijke snelwegen zoals de E19, zorgt voor een vlekkeloze verbinding met het hele land, waardoor uw nieuwe thuis een oase van rust én een kruispunt van connectiviteit is.
De Belofte van Project Devos
Project Devos staat voor meer dan hoogwaardige woonruimtes; het vertegenwoordigt een engagement aan kwaliteit, duurzaamheid, en aangenaam wonen in het hart van de stad. Mis deze unieke kans niet.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 540.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
T3ERPBZV-Q3G
Makelaar Code
838903
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€540.000 / Quares
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com