Home Appartement 2800 Mechelen
Schuttersvest 61-504
Kaart

Schuttersvest 61-504

2800 Mechelen Appartement
74 m² perceel
1 slaapkamers
€170.000

Ontdek dit charmante appartement met één slaapkamer, ideaal gelegen in het hart van Mechelen. Met winkels, openbaar vervoer, scholen en het treinstation op loopafstand, biedt deze woning u alle gemakken van het stadsleven.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met vestiaire. De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een aparte eethoek, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op het groene landschap. De functionele keuken is uitgerust met de belangrijkste apparaten en leidt naar een zonnig terras op het zuiden.

Het appartement heeft verder een apart toilet, een royale slaapkamer en een badkamer met wastafel en douche. Een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn inbegrepen in de vraagprijs.

Momenteel is het appartement verhuurd. Belangrijk om te weten is dat de voorgevel en het dak van het gebouw worden vernieuwd en geïsoleerd, waarbij de kosten voor rekening van de koper komen.

Dit appartement is een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een éénslaapkamerwoning op een toplocatie in Mechelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0480/66 14 77 of een bezoek brengen aan www.boonstravastgoed.be.

Kenmerken van deze woning zijn de uitstekende locatie, het zuid-georiënteerde terras en de enkele slaapkamer.

* * *

Schuttersvest 61-504 - 2800 Mechelen - Op een uitstekende locatie in het centrum van Mechelen bevindt zich dit 1 slaapkamer appartement met ondergrondse autostaanplaats en zuid-georiënteerd terras. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en het station van Mechelen.

We betreden het appartement via de inkomhal met vestiaire. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Van hieruit heeft u een panoramisch uitzicht over de groene vesten. De keuken is voorzien van de voornaamste toestellen en biedt toegang tot het goed georiënteerde terras. Verder omvat het appartement een apart toilet, een zeer ruime slaapkamer en de badkamer, uitgerust met lavabo en douche. In de vraagprijs is een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen.

Het appartement is momenteel verhuurd.

De voorgevel en het dak van het gebouw worden vernieuwd en geïsoleerd. De hiermee gepaarde kosten komen ten laste van de koper. U kan ons contacteren voor meer informatie.

Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een 1 slaapkamer appartement op een toplocatie in Mechelen. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 1 slaapkamer
- Uitstekende locatie
- Zuid-georiënteerd terras

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
74 m2
Referentie
AZTQAG0SBW0S
Makelaar Code
143464
EPC Waarde
213 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240312-0003174171-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€170.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com