Home Appartement 2450 Meerhout
Gestelsesteenweg 123
Kaart

Gestelsesteenweg 123

2450 Meerhout Appartement
2 slaapkamers
€222.500

Ontdek dit nieuwbouwproject in het hart van Gestel, een deelgemeente van Meerhout en gelegen naast de iconische kerktoren van het dorp. Gestel behoudt zijn authentieke charme en gezellige sfeer, compleet met eetgelegenheden en handelszaken op loopafstand. Daarnaast biedt het dorp een uitstekende verbinding met de E313 en het nabijgelegen openbaar vervoer.

Het project omvat een selectie van zes ruime appartementen met één of twee slaapkamers, elk met een aangename buitenruimte. De oppervlaktes variëren tussen de 80m² en 118m². Alle appartementen zijn Bijna Energie Neutraal (BEN), wat verder wordt ondersteund door de voorziening van zonnepanelen.

De woningen worden hoogwaardig afgewerkt, met standaard voordelen zoals vloerverwarming. De kwaliteit zal ook merkbaar zijn aan de rijkelijk voorziene budgetten voor vloeren, keukens en sanitair. Ondergronds zijn er koopbare (verplichte) staanplaatsen beschikbaar, waarvan sommige voorzien zijn van een privéberging.

Als potentiële koper kun je genieten van de mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW, mits je voldoet aan de voorwaarden. De oplevering van dit project is gepland voor het najaar van 2024.

Neem voor meer informatie of een afspraak ter plaatse contact met ons op via 0474/827 038. Dit is de ideale kans om in te stappen in een duurzaam en kwaliteitsvol woonproject in het charmante Gestel.

* * *

Gestelsesteenweg 123 - 2450 Meerhout - Ligging: Nieuwbouwproject in het centrum van Gestel, naast de kerktoren van Gestel, deelgemeente van Meerhout. Gestel is een authentiek en gezellig dorpje waar er eetgelegenheden en handelszaken op wandelafstand zijn. Gestel geniet ook een onmiddellijke aansluiting met de E313 en openbaar vervoer in de buurt.

Indeling: Het project bestaat uit 6 ruime appartementen met 1 of 2 slpk. Alle appartementen hebben een aangename buitenruimte. Alle appartementen zijn BEN, Bijna Energie Neutraal, zo zijn er ook zonnepanelen voorzien. Oppervlakte tussen 80m² - 118m².
Deze woongelegenheden worden hoogwaardig afgewerkt, zo is er standaard vloerverwarming voorzien. De kwalitatieve afwerking die standaard voorzien is, zal u ook kunnen herkennen aan de mooi voorziene budgetten voor vloeren, keuken en sanitair. Ondergronds zijn er staanplaatsen te koop (verplicht) alsook staanplaatsen waar een privatieve berging is aan gekoppeld.
Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden. Oplevering voorzien najaar 2024.
Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak ter plaatse. 0474/827 038

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 222.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Referentie
MVDGFWQAOW4A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Jan 2024
€222.500 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com