Kaart

Pastorijstraat 5

3560 Meldert Appartement Te Koop
83.85 m² wonen
2 slaapkamers

* * *

Pastorijstraat 5 - 3560 Meldert - Ruim Duplex appartement met 2 slaapkamers gelegen in de Pastorijstraat in Meldert.

De rustige ligging biedt heel wat voordelen; scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Ook de op- en afrit van de E314 is op slechts 5 kilometer van het appartement.

Het duplex appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping van deze sympathieke en kleine blok, die slechts uit vijf appartementen bestaat.

Via de gemeenschappelijke inkomhal bereiken we de trap naar de eerste verdieping.

Hier vinden we een ruime woonkamer (24,15 m2). Naastliggend treffen we de open keuken (15,7 m2) die voorzien is van oven, microgolf, frigo, kookplaat, afzuigkap en 1,5 wasbak.
Op dit verdiep is ook een berging (3,16 m2), toilet (1,32 m2) en een slaapkamer (9,53 m2) gesitueerd.

Via de trap in de woonkamer bereiken we de tweede verdieping. Via de nachthal bereiken we de tweede slaapkamer (16,9 m2) en de badkamer (6,1 m2). De badkamer is voorzien van een bad en badkamermeubel met lavabo.

Het terras (6 m2) is zuidoost gericht en bevindt zicht aan de voorzijde.
Aan de achterzijde van de appartementsblok is een carport (16,23 m2) voorzien. Alsook ligt er voor het appartement een grote publieke parking.

In dit duplex appartement zijn alle ramen voorzien van dubbel glas (aluminium-profielen) en wordt er verwarmd op aardgas. De elektriciteit is conform AREI. De berekende energiescore bedraagt 150 kWh/m² jaar.

Is dit gezellig appartement iets voor jullie? Contacteer ons dan via info@bosmanvastgoed.be voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83.85 m2
Referentie
WRB2DM15F48T
Makelaar Code
1094
Prijs Geschiedenis
16 Nov 2023
€235.000 / Bosman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com