Kaart

9090 Melle Appartement
Prijs op aanvraag

* * *

Bezoek Villafiore en ervaar de sfeer en het karakter van de villa en de omliggende tuin. Kom vrijblijvend de plannen, lastenboek en visuals inkijken. Schrijf je alvast in via hello@fortum-vastgoed.be.

Villafiore was in de jaren ‘20 van de vorige eeuw de familievilla van één van de grote bloemisterijen in de streek rond Gent. De authentieke villa wordt gerenoveerd en omgevormd tot 8 luxe villa-appartementen en één kantoor/praktijkruimte.

Het authentieke karakter van de villa wordt gerespecteerd en gecombineerd met hedendaagse architectuur. De bestaande villa en de nieuwbouw worden harmonieus verbonden door de prachtig aangelegde tuin. De ruimtes worden samen met onze interieurarchitect en exclusieve partners ingericht om comfort en luxe te maximaliseren. Alle appartementen worden volgens de nieuwste normen gerenoveerd en gebouwd. Ieder appartement zal beschikken over een individuele geothermische warmtepomp en privatieve zonnepanelen. Vloerverwarming en koeling doorheen iedere ruimte.

De villa-appartementen zullen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en ensuite badkamers. De leefruimtes lopen over op grote, goed georiënteerde terrassen via de grote raampartijen. Ieder appartement kijkt op groen en de appartementen op de benedenverdieping zullen kunnen genieten van een privatieve tuin.

Rust en privacy verzekerd, in het groen en toch op vlakbij Gent. Op- en afrit van de E40, E17 en R4 vlot bereikbaar. Winkels en voorzieningen stapvoets bereikbaar. Parkeerplaatsen en garages. Fietsenstalling binnen en buiten. Private berging is inbegrepen. De kantoorruimte is ideaal voor een zelfstandig of vrij beroep.

Meer informatie op www.villa-fiore.com.

Neem contact op en maak een afspraak met ons ter plaatse via 09/245.43.88 of hello@fortum-vastgoed.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
WKLA83LI0UCS
Makelaar Code
Villafiore 2024
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com