Home Appartement 9120 Melsele
Grote Baan 258-102
Kaart

Grote Baan 258-102

9120 Melsele Appartement
101 m² wonen
Prijs op aanvraag

Ben je klaar voor het aantrekkelijke en duurzame leven in Melsele, in jouw eigen BEN-appartement? Hartelijk welkom bij Project "Calla", een modern complex op een steenworp afstand van al jouw dagelijkse behoeften. Met winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, biedt dit stijlvolle duplexappartement op de eerste en tweede verdieping het ultieme gemak.

Met twee royaal bemeten slaapkamers, een totale oppervlakte van 101,7 m² en een privéterras van 4,04 m² is dit appartement de ideale plek om je thuis te voelen. Het complex is bovendien bekroond met het prestigieuze BEN-label dankzij een indrukwekkend E-peil van E10, wat een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar en verlaagde energiekosten met zich meebrengt.

Elke woning in het Project "Calla" is bovendien uitgerust met moderne technologieën zoals individuele warmtepompen (lucht-water) voor vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning, individuele zonnepanelen en een videofoniesysteem. Je hebt ook toegang tot een gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit is je laatste kans om een 2-slaapkamer duplexappartement met terras in dit kleinschalige gebouw te bemachtigen. Het is dus belangrijk om snel actie te ondernemen!

De oplevering van het appartement is gepland voor het voorjaar van 2024. Wil je meer weten over de plattegrond of misschien al een kijkje nemen op de bouwplaats? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak op kantoor te plannen. Je kan ons bereiken via verkoop@homevast.be of telefonisch op 03 344 77 44.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Grote Baan 258-102 - 9120 Melsele - Op zoek naar een energiezuinig BEN-appartement in hartje Melsele?
Welkom bij Project "Calla", een eigentijds complex op een steenworp van winkels en openbaar vervoer, perfect voor wie het liefst alles binnen handbereik heeft. Dit duplexappartement voorzien van 2 volwaardige slaapkamers, met een bruto-oppervlakte van 101,7 m² en een privéterras van 4,04 m², is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping in een kleinschalige nieuwbouw. Het appartement pronkt met een indrukwekkend E-peil van E10, wat resulteert in het prestigieuze BEN-label (met 100% vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en verminderde energiekosten). Elk appartement is daarenboven uitgerust met vloerverwarming dankzij een individuele warmtepomp (lucht-water), een ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning, individuele zonnepanelen en een videofoniesysteem. Snel zijn is de boodschap want dit is het LAATSTE beschikbare duplexappartement met 2 slaapkamers en terras in het kleinschalige gebouw. Daarnaast biedt het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging.
Verwachte oplevering: voorjaar 2024! Wilt u meer weten over de plattegrond en/of al een werfbezoek ter plaatse? Contacteer ons voor meer informatie en/of een afspraak op kantoor via verkoop@homevast.be of tel. 03 344 77 44.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
6CGMSYBZD6IG
Makelaar Code
5725529
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com