Kaart

Leopoldlaan 139

8430 Middelkerke Appartement Te Koop
36 m² wonen

Ontdek deze uiterst comfortabele studio die met veel zorg is ingericht. Het grootste pluspunt van deze woning is ongetwijfeld het zongerichte terras waarop je volop kan genieten van de zonnestralen. Daarnaast beschikt de studio over een praktische slaaphoek met bedkast, waardoor je de ruimte optimaal kan benutten. De badkamer heeft alles wat je nodig hebt: een douche, toilet en lavabo.

De halfopen keuken is vernieuwd en volledig uitgerust zodat je in de beste omstandigheden heerlijke maaltijden kan bereiden. Vanuit de gezellige woonkamer heb je een panoramisch zicht langs de zonnekant van het gebouw. Zo geniet je niet enkel buiten op het terras, maar ook binnen van een aangename lichtinval.

Maar dat is nog niet alles. Deze studio heeft ook een private kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw zelf. Dit biedt extra opslagruimte en is voor fietsliefhebbers zeker een groot pluspunt.

En dan hebben we het nog niet gehad over de locatie: steek de straat over en je bent meteen op de dijk. Kortom, de ideale studio voor wie houdt van comfort, zon en zee.

* * *

Leopoldlaan 139 - 8430 Middelkerke - Zeer goed ingerichte studio met zongericht terras, slaaphoek met bedkast, badkamer met douche, toilet en lavabo, halfopen volledig ingerichte en vernieuwde keuken, living met panoramisch zicht langs de zonnekant van het gebouw. Private kelder en fietsenberging in het gebouw.
De straat oversteken en je bent op de dijk !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 158.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Bewoonbare oppervlakte
36 m2
Referentie
5VZVR1KNQZYU
Makelaar Code
S TK 2875
EPC Waarde
261 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€158.000 / Bel Air
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com