Home Appartement 8432 Middelkerke
Vaartdijk-Noord 18-B-0002
Kaart

Vaartdijk-Noord 18-B-0002

8432 Middelkerke Appartement
61 m² wonen
1 slaapkamers
€225.000

Op zoek naar een modern, energiezuinig en instapklaar appartement? Wij bieden aan: een recent gebouwd appartement met één slaapkamer en twee bergruimtes. Dit mooie appartement is gelegen in Leffinge, aan de Vaartdijk, waar u geniet van het prachtige uitzicht op het Plassendale-Nieuwpoort kanaal en de rust die deze locatie biedt.

Het pand ligt vlakbij zee en op een korte afstand van steden als Middelkerke en Oostende. Het is dus de perfecte plek voor wie houdt van rust en natuur, maar ook graag de bruisende stadsleven binnen handbereik heeft.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door de inkomhal die toegang geeft tot de badkamer, voorzien van een lavabomeubel en een douche. Hier vindt u ook een gastentoilet. Aan de zijde van het kanaal bevindt zich de slaapkamer waar u rustig kunt genieten van het schitterende uitzicht.

De ruime leefruimte beschikt over een open keuken, uitgerust met een Zanussi koelkast, multifunctionele combi-oven, Smeg dampkap en Zanussi kookplaat. De grote ramen bieden u een uitkijk op het zonnige terras waar u kunt genieten van de voorbijvarende binnenschepen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging/wasruimte.

Als bonus biedt dit appartement nog twee extra bergruimtes in het gebouw. Een extra luxe is de verkoop onder registratierechten.

Bent u geïnteresseerd en wenst u een bezoek ter plaatse? Neem dan contact met ons op via onze website www.vastgoedsinnaeve.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vaartdijk-Noord 18-B-0002 - 8432 Middelkerke - Dit recent nieuwbouwappartement is gelegen aan de Vaartdijk te Leffinge, met zicht op het kanaal Plassendale-Nieuwpoort.
Op korte afstand van Middelkerke en Oostende heb je Leffinge, vlakbij zee, maar toch rustig gelegen met alle nodige voorzieningen.
Wij bieden aan: een recent nieuwbouwappartement met één slaapkamer en twee bergingen.

Indeling van het appartement:
Binnenkomen via de inkomhal met toegang tot de badkamer voorzien van lavabomeubel en douche. Verder op de hal hebt u een gastentoilet. Aan de zijde met zicht op het kanaal bevindt zich de slaapkamer.
Verder biedt het appartement een ruime leefruimte aan met open keuken voorzien van volgende toestellen: Zanussi koelkast, multifunctionele combi-oven, Smeg dampkap en een Zanussi kookplaat. Uitkijkend op het ruime zonneterras, waar u kan genieten van de voorbijvarende binnenschepen.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een berging/wasruimte.

Verder bieden wij twee bergingen aan in het gebouw.

Troeven?
- Verkoop onder registratierechten
- Instapklaar
- ... Recente nieuwbouw
- Modern ontwerp
- Energiezuinig: E29

Hebt u interesse in dit nieuwbouwappartement? Of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 418
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
X6EBNV2U27IK
Makelaar Code
2561
EPC Certificaat
35011-G-OMV_2020087674/EP14854/A001/D01/SD002
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€225.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com